Mesajul Zilei de 19 februarie 2024 – MESAJ ÎN STICLĂ

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Comunicare, un semn, un ”cledon” (veche denumire pentru o profeție dezvăluită spontan de cel care vorbește), care îți arată drumul spre binele tău suprem.

MESAJUL ORACOLULUI: Spiritul îți trimite semne atunci când le ceri, când crezi că le vei primi și când îți dai voie să devii fluent(ă) în limbajul simbolurilor, profețiilor și semnelor. Acestea pot veni sub forma unei păsări care zboară aproape de tine, al unei reclame pe care o citești pe un camion, sau a unei melodii pe care o auzi la radio. Așteaptă confirmări ale faptului că ți se arată direcția corectă. Ține-ți urechile deschise, fiindcă s-ar putea ca cineva să spună exact acel lucru care îți va da răspunsul la căutările tale. Astăzi mesajul este: Spiritul te aude iar răspunsul este favorabil.

MESAJ PE RELAȚII: Te poți aștepta la niște vești bune. Acestea pot veni sub forma unei scrisori, a unui email, a unei convorbiri telefonice. Tu ești destinatarul acestui mesaj așa că fii deschis(ă) la ceea ce afli. Numai bine va izvorî din această situație. Toate semnele spun asta.

MESAJ PE PROSPERITATE: Tragi direct la țintă cu scopul tău și cu pasiunile tale. Te aliniezi cu propriul destin iar Spiritul vrea să știi că ești pe calea cea bună. Așteaptă un telefon, o nouă oportunitate, sau un mesaj de la un vechi prieten sau partener de afaceri care te va duce mai aproape de visele și de cele mai intense dorințe ale tale. Spiritul te-a ascultat!

MESAJ DE PROTECȚIE: Refuzi să conștientizezi semnele doar pentru că vrei ca lucrurile să se întâmple numai cum vrei TU? Stegulețele roșii nu sunt decorațiuni pe care să le admiri, ci avertizări cu un anumit motiv. Dacă ceva nu ți se potrivește, e posibil să existe probleme ascunse ”în tufe”. Nu ignora semnele. Spiritul are în vedere întotdeauna interesele tale și îți va atrage atenția asupra lucrurilor care îți scapă.