Mesajul Zilei de 19 ianuarie 2021 – EDUCAŢIE SUPERIOARĂ

Îngerul tău te călăuzeşte să îţi sporeşti instruirea, fie prin înscrierea la o şcoală, fie prin studiu independent. Educaţia suplimentară se referă la o instruire cu bază spirituală, deci acesta este un mesaj pentru tine să studiezi ceea ce îţi captează cu adevărat interesul. De exemplu, dacă tânjeşti după o carieră în servicii spirituale, acum este momentul să începi să cauţi modalităţi de a-ţi îmbogăţi cunoştinţele în acel domeniu. Aceasta se poate traduce prin participarea la cursuri clasice, citirea de cărţi despre subiect sau lucrul cu un mentor.
Predă îngerului tău orice preocupare legată de faptul că nu ai avea suficienţi bani, suficient timp sau suficiente abilităţi. Eşti îndemnat(ă) să înveţi mai mult, ca o consecinţă a rugăciunilor tale de a te simţi împlinit(ă). Ai încredere că această uşă se deschide pentru tine la momentul potrivit şi treci prin ea cu toată încrederea. Începe cu paşi simpli, ca de exemplu să faci cercetări despre cursurile disponibile pe subiectul ales.

Chiar dacă simţi că şcolarizarea îţi va ocupa mult timp, aminteşte-ţi că oricum ai face ceva în acel timp, deoarece eşti în viaţă. Aşa că poţi să îţi petreci zilele investind în ceva semnificativ. Căutând o educaţie superioară, vei dobândi o nouă înţelepciune, mai multă stimă de sine, noi prieteni şi oportunităţi emoţionante.