Mesajul Zilei de 19 ianuarie 2022 – MAGICIANUL DIVIN

Arhanghelul Ariel este un Divin Magician. El este un ambasador al Constiintei Divine, al Manifestarii Miraculoase, al Creatiei Dumnezeiesti.

Arhanghelul Ariel ne inspiră și ne ajută să trăim o existență miraculoasă prin transcenderea iluziei și a ignoranței, prin ieșirea din complacere și astfel să accedem la Conștiința Divină.

Arhanghelul Ariel ne ajută să ne amintim Adevărul Divin că suntem una cu Sursa Dumnezeiască Infinită, că suntem uniți cu Conștiința Divină. Invocând grația arhanghelului Ariel putem accesa Conștiința Divină prin intermediul fiecărui gând, cuvânt, al fiecărei intenții, atitudini, acțiuni, credințe, emoții. Cu cât ne vom raporta mai mult la Adevărul Divin de dincolo de aparențe cu atât mai repede vom deveni niște ființe libere. Arhanghelul Ariel ne ajută să accedem la dimensiunea divină a vieții, să manifestăm recunoștință amplă, profundă și umilă față de tot ce primim de la Dumnezeu Tată, să credem în bine înlăuntrul nostru, să ne deschidem inima, sufletul, să ne autocunoaștem, să fim și să ne manifestăm plini de iubire, de veselie, de pace, de calm, de bucurie, de încântare și de vigoare.

Arhanghelul Ariel își face simțit ajutorul într-un mod miraculos în toate privințele, asistă soluționarea problemelor noastre de zi cu zi, ne ajută să descoperim plini de fascinație sacrul în profan, ne inspiră să Îl vedem pe Dumnezeu și să recunaștem lucrările Sale în toată Creația. Pentru aceasta este necesar să îi cerem ajutorul și să îl rugăm să ne ofere o perspectivă divină asupra realității așa cum consideră el că este mai bine și nu cum credem noi de cuviință.

SFATURI POSIBILE

* Trebuie să înțelegi că lumea înconjurătoare este iluzorie, doar realitatea tainică a lui Dumnezeu și Esența ta Divină ca scânteie din Dumnezeu sunt reale. Așa că fii plin de veselie, de calm și de bucurie în orice circumstanță și râzi din toată inima căci viața este o iluzie!Ariel te poate ajuta să ieși din această amăgire a iluziei vieții aducătoare de suferință, să-ți transcenzi ignoranța și să ai acces la Pura Conștiință Divină, singura ce reflectă Adevărul Ultim Dumnezeiesc. Pentru aceasta este necesar să alegi să ieși din complacere și inerție și să vrei să dobândești adevărata Cunoaștere cea Divină. Cere ajutorul angelic acestui Magician Divin.

* Dumnezeu este iubire, fericire, sănătate, bucurie,succes divin deplin. Dacă vei vedea la tot pasul miracolul existenței și al Creației Dumnezeiești vei avea o viață fericită, plină de succes și împliniri benefice căci vei fi permanent în comuniune cu Dumnezeu. Atunci vei simți în permanență o vie stare de recunoștință față de Dumnezeu și față de miracolul Creației Sale.

* Fii mereu conștient de Esența ta Divină, amintește-ți mereu că tu nu ești acest trup greoi, nu ești nici această minte confuză și amăgitoare, nu ești nici aceste emoții perturbatoare, nu ești acest ego! Amintește-ți mereu cine ești cu adevărat: ești una cu Sursa Divină Nesfârșită, ești infinit, nenăscut, veșnic și fără de schimbare. Alege să porți un obiect care să fie mereu asupra ta (de exemplu un inel) sau fă-ți un semn vizibil pe piele cu o substanță naturală colorată (de exemplu henna) care să-ți amintească mereu cine ești tu cu adevărat. Apelează cu încredere la ajutorul plin de grație al lui Ariel.

* Este necesar să adopți o nouă perspectivă asupra realității, perspectiva divină. Aceasta înseamnă să renunți la punctul tău de vedere limitat și egoist și să adopți punctul de vedere universal valabil și absolut al lui Dumnezeu. În felul acesta vei reuși să vezi la fiecare pas sacrul ascuns în profan, vei întrezări prezența tainică a lui Dumnezeu în toate manifestările Creației și vei constata că toate problemele tale de zi cu zi se rezolvă în mod miraculos. Roagă-l pe Ariel să te inspire și să te susțină în acest demer