Mesajul Zilei de 19 iunie 2021 – PRINŢUL ŞOIM

ALIAT: Prințul Șoim vine cu vești bune. El vine în viața ta să te anunțe că vine un mesaj pentru a ajuta să-ți manifești destinul. Așteaptă un telefon, o scrisoare, un email, sau o discuție care să îți spună care este următorul pas pe care trebuie să îl faci către binele tău suprem sau să îți spună că ai ajuns la un moment important pe calea ta.
Prințul Șoim este și un Aliat pentru comunicarea cu Spiritul, așa că fii atent(ă) când auzi dintr-odată ceva important pentru tine de la radio, televizor, sau din conversațiile străinilor. Spiritul este în dialog constant cu tine. Tu asculți?

Rămâi deschis(ă) și permite Spiritului să îți vorbească și să îți arate calea spre prosperitate în toate aspectele vieții tale.

PROVOCARE: Prințul Șoim te provoacă să asculți avertizările care vin spre tine și să le acorzi atenție. Oare forțezi lucrurile în ciuda îndemnurilor celorlalți de a fi precaut(ă) cu privire la direcția în care ai pornit? Refuzi să îți asculți vocea interioară?

Stegulețe roșii flutură în vânt și ești provocat(ă) să le asculți mesajul. Când Prințul Șoim vine ca provocare, acesta este un semn că ceva nu este tocmai cum trebuie. Dar nu-ți face griji, el ajunge întotdeauna la timp ca să te ajute să te debarasezi de vechile idei și să o iei de la capăt. Spiritul vrea doar ce este mai bine pentru tine!