Mesajul Zilei de 19 mai 2023 – CĂSĂTORIE

Acesta este un mesaj despre căsătoria ta curentă sau viitoare. Ai un destin spiritual alături de un partener / o parteneră care este sufletul tău pereche. Există un scop divin pentru ca tu şi această persoană să fiţi împreună şi trebuie să vă ajutaţi reciproc să creşteţi şi să prosperaţi. Îţi vei recunoaşte sufletul pereche prin sentimentul că vă cunoaşteţi dintotdeauna. Sincronicităţile vă aduc împreună şi în relaţia voastră există o senzaţie de soartă şi destin.

Această carte înseamnă că un suflet pereche / partener(ă) de căsătorie este deja în viaţa ta sau va apărea curând. Dacă doreşti să manifeşti această căsătorie, cere-i Sf. Catherine (Ecaterina) să te ajute să atragi şi să discerni partenerul / partenera potrivit(ă). Ea te poate ajuta şi în privinţa sincerităţii faţă de tine care te va ajuta să stabileşti dacă o relaţie este cu adevărat sănătoasă şi dacă tu eşti compatibil(ă) cu această persoană.

Sf.Catherine este o fiinţă puternică, care a ajutat-o pe Ioana D’Arc în viziunile ei. Născută în  nobilimea din Alexandria, Egipt, Catherine era frumoasă şi inteligentă şi se trăgea dintr-o familie înstărită. Mulţi pretendenţi au fost atraşi de ea, însă ea a anunţat că are o căsătorie mistică cu Hristos. Catherine a avut o viziune care a făcut-o să-l denunţe public pe Împărat. A fost arestată, însă argumentele ei religioase au convertit 50 de prigonitori şi 200 de soldaţi. De mult timp femeile o invocă pe Sf.Catherine în încercarea de a-şi găsi un soţ.