Mesajul Zilei de 19 noiembrie 2021 – ÎNCEARCĂ CEVA NOU

Unul dintre motivele pentru care te-ai putea simți plictisit(ă) este că faci același lucru mereu și mereu. Ca să te simți emoționat(ă) de viață trebuie să încerci lucruri noi! Această carte îți cere să te gândești la ceva ce mereu ai vrut să faci și apoi să înveți despre acel lucru. Cere familiei și prietenilor să te ia cu ei în aventurile lor.

Când încerci ceva nou s-ar putea ca la început să te simți ridicol(ă), ca și te-ai teme că nu o să funcționeze. Dar important este să faci tot ce poți ca să te simți bine și nu îți face griji că trebuie să fii perfect(ă) – mai ales la început. Cu cât te relaxezi și te distrezi mai mult, cu atât va fi mai bine.

Deci, înscrie-te la un curs unde să înveți ceva nou – o limbă străină, un curs de teatru sau de fotografie, sau începe să practici un sport nou. Extinde-ți limitele dincolo de ceea ce crezi că poți face. S-ar putea să descoperi că te bucuri de această nouă activitate și foarte posibil îți vei face noi prieteni. Vei descoperi și că vei deprinde noi abilități care te vor ajuta și în alte zone ale vieții.