Mesajul Zilei de 19 noiembrie 2022 – ALBĂ-CA-ZĂPADA ŞI PRIETENII SĂI ANIMALE

ALBĂ-CA-ZĂPADA ȘI PRIETENII SĂI ANIMALE VORBESC: Ești iubit(ă) și demn(ă) de încredere. Chiar și cele mai mici ființe din pădure se adună lângă tine, după timpuri de neliniște, atunci când simt că nu pot fi lângă o altă ființă umană în care să aibă încredere. Fie că vorbim de copii, de prieteni sau de cei din jurul tău, ai energia celor blânzi, astfel că cei mici și vulnerabili ca noi vin la tine, nu pentru a lua ceva ci pentru a-ți arăta câtă încredere inspiri. Nu este o povară, este o mare onoare. Rar ne arătăm, însă la tine venim și ne punem capetele în poala ta. Ai un aer special. Ești o persoană sigură, o persoană bună.

DESPRE ALBĂ-CA-ZĂPADA ȘI PRIETENII SĂI ANIMALE: Ai devenit protectorul, ești cel / cea care poartă de grijă celor vulnerabili. Acum vei face alegeri corecte care îi vor inspira și pe alții să interacționeze cu animale mici, copii și ființe vulnerabile, în moduri blânde și protectoare.
Ai demonstrat că ești demn(ă) de încredere astfel încât creaturile magice, cei care își schimbă forma și prietenii lor vin acum la tine. Iepurii sunt sacri pentru multe vrăjitoare iar această asociere vine din timpuri străvechi când Iepurele era asociat cu două mari zeițe, Ostara și Andraste. Întocmai ca și aceste zeități feminine, tu ești un protector. Ai valoare, curaj, putere. ești cel / cea care își va proteja semenii…
Pentru că aceste ființe delicate au încredere în tine și au găsit protecție alături de tine, iepurele sugerează că este timpul fertilității, al unei noi creșteri, a procreării și vitezei! Iuți și sălbatici, ei pot scăpa de rele afundându-se adânc în trupul Mamei Zeițe însăși. Căprioara arată că ești pe drumul spre iluminare prin aceste acte de blândețe iar această puritate a intenției va avea un efect de undă în lumea din jurul tău.

DIVINAȚIE: Este timpul să faci un pas în față și să protejezi pe alții care sunt mai mici și mai fragili ca tine. Aceasta poate fi o inversare de roluri pentru tine, dar căprioara, iepurele și ceilalți mici și moi te-au ales pentru că au încredere că tu poți face asta. Poate te vei simți ca un erou improbabil și s-ar putea să ai o victorie neprevăzută. Dar poți face asta. Acum trebuie să faci pași mari pentru a te ridica la înălțimea acestei onoare și încrederi. Va fi simplu pentru tine cât timp rămâi în pădure, dar când te vei aventura din nou în lume vei mai mânca ce ți se pune în farfurie? Vei mai folosi parfumuri care au fost testate pe aceste ființe? Aceste creaturi îți cer să duci angajamentul de protecție a animalelor un pas mai departe și să duci o viață lipsită de cruzime din toate punctele de vedere. Vei renunța la ceva ce ți-ai dorit pentru o vreme, pentru a face acum ceva bun pentru alții. Dar ca rezultat energia ți se va schimba și asta îți va aduce împlinirea celor mai profunde vise și dorințe, purificate și la momentul potrivit.