Mesajul Zilei de 19 octombrie 2021 – ÎNVÂRTIRE ÎN CERCURI

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Calitatea spirală a evenimentelor atunci când o lecție este integrată; cicluri pe care ești provocat(ă) să le rupi; revizuirea unui model dintr-o nouă perspectivă.

MESAJUL ORACOLULUI: Apariția acestei cărți îți amintește că deși ar putea părea că dai înapoi, adevărul e că ai ajuns pe un nivel superior și privești de sus la circumstanțele tale. Vei învăța ceva, vei face ceva mai bine, vei rupe un ciclu început în trecut. De fapt acum ai o vedere ”din avion” asupra pașilor tăi inițiali și poți acceas înțelepciunea lecțiilor învățate.

MESAJ PE RELAȚII: Te întrebi cumva ”cum de am ajuns din nou în acest punct”? Este ceva care îți pare familiar în dinamica față de alții? Poate PREA familiar? Nu fii surprins(ă) dacă o să constați că repeți o istorie veche cu același tip de persoană care poate nu pare similară dar care te-a atras din cauza familiarității față de calitățile sale. Relația ta este un amestec între ceea ce este bun și ceea ce are un potențial de provocare. Ai fost atras(ă) spre această persoană prin perfecțiunea planului Spiritului pentru evoluția ta. Poate că te-ai învârtit în cerc până la un punct cu care ești obișnuit(ă) – un loc care îți este familiar – dar acest lucru este în regulă, pentru că acum vei face lucrurile din nou, dar într-un mod diferit pentru că ai învățat ceva de mare valoare de la ultima oară când ai fost în acest punct. Cum vei alege să te comporți acum, că ești conștient(ă)? Rămâi curios / curioasă și nu intra în jocul învinovățirii.

MESAJ PE PROSPERITATE: Dacă ești într-un scenariu care pare să fie un ecou a ceva ce deja s-a întâmplat în trecut în cariera ta,este pentru că ești invitat(ă) să vezi ceea ce nu ai putut vedea înainte. Este momentul perfect pentru tine ca să vezi motivele mai profunde pe care le ai și atracția ta către oportunitățile sau oamenii care au apărut în viața ta pentru a fi parte din călătoria ta spre prosperitate. Cine te ajută să navighezi? Cine te sabotează? Cine te susține? Care sunt semnele familiare și răspunsul tău la ele, când te regăsești repetând un model din trecut? Este un moment bun să îți găsești un coach (instructor) sau mentor care te poate ajuta să vezi ceea ce nu poți vedea singur(ă). Repetă ceea ce funcționează, nu ceea ce nu funcționează. Astfel te vei elibera de vechile cicluri și vei înceta să mai mergi în cerc.

MESAJ DE PROTECȚIE: Refuzi cumva să îți vezi propria responsabilitate pentru că repeți lecții pe care nu mai trebuie să le înveți din nou? Trebuie să cedezi în fața faptului că tu ești numitorul comun în aceste repetări. Fii fericit(ă) pentru că e minunat că ai ajuns în acest punct! Acum poți vedea ciclurile din care vrei să ieși. De îndată ce înțelegi că deții puterea de a te opri să mai mergi în cerc deții cheia libertății tale. Fii bun(ă) cu tine. Nu este vorba de învinuire ci de responsabilizare. Poți avea viața plină de abundență, iubire și prosperitate pe care Spiritul și-o dorește atât de mult pentru tine!