Mesajul Zilei de 19 septembrie 2021 – LIBERTATE

Această carte vine să îți amintească faptul că nu ești victima circumstanțelor exterioare și că ai opțiuni în tot ceea ce faci. Îngerii te ajută să îți muți focusul de la a te plânge de faptul că ești o victimă a altora și că alții te controlează. În schimb, Cerurile trimit lumina lor asupra deciziei tale înțelepte de a-ți asuma responsabilitatea pentru tine, viața ta și fericirea ta.
Cu cât accepți mai mult rolul pe care l-ai jucat în crearea circumstanțelor tale prezente, cu atât mai mult vei simți un sentiment de eliberare și de ușurare. Revelația auto-responsabilității sperie la început, deoarece pare să poarte amprenta învinuirii. Îngerii te ajută să vezi că învinuirea este o pierdere de timp pentru că se focalizează pe evenimente trecute. În schimb ei te împuternicesc să întrezărești o zi de astăzi și o zi de mâine mai luminoase pentru tine și cei dragi ție.

Ai dreptul să îți schimbi viața! Nu ai nevoie de permisiunea altcuiva ca să îți asumi responsabilitatea propriului destin. Ai încredere în sentimentele tale pentru a te ghida către o carieră semnificativă și care te va împlini din toate punctele de vedere.