Mesajul Zilei de 2 aprilie 2021 – PACE SI ARMONIE

SEMNIFICAȚIE GENERALĂ: Un val de armonie se revarsă asupra vieții tale acum. Te rog ai încredere că Îngerii sunt aici pentru a rezolva orice conflicte care ți-au tulburat pacea interioară în această perioadă. Acordă-ți timp să predai lui Dumnezeu și Îngerilor orice preocupări poți avea despre orice conflicte sau certuri și permite-le să te ghideze cu iubire, către pace.

INTERPRETARE EXTINSĂ: Îngerii îți cer să stai deoparte de orice conflicte care se întâmplă în viața ta chiar acum. Fă un pas înapoi și permite îngerilor să intervină pentru a restabili pacea. Ei vor ca tu să știi că sunt conștienți de provocările și preocupările pe care le ai, dar până când nu ai încredere în ei, nimic nu se poate schimba. Fii tare – îngerii păcii sunt aici acum și te încurajează să îi lași să aducă problema la o rezoluție pașnică și corectă.

ARHANGHELUL RAGUEL. Numele lui Raguel înseamnă Prietenul lui Dumnezeu și el este îngerul armoniei. El lucrează îndeaproape cu cei care îl cheamă în ajutor pentru a pune capăt conflictelor și provocărilor. El ne ajută să ne amintim importanța relațiilor, atât cele romantice cât și cele personale – este important să ai oameni buni în jurul tău. Raguel este unul dintre îngerii justiției care lucrează îndeaproape cu Mihail și Zadkiel pentru a rezolva situațiile cu dreptate și spre binele suprem al tuturor. Cheamă-l în ajutor pentrua crea legături armonioase în relațiile tale.