Mesajul Zilei de 2 decembrie 2022 – ROATA

Întârzierile au luat sfârșit, e timpul să te pui din nou în mișcare! Zânele pregătesc decorul pentru un timp magic în care vei putea face schimbările pe care le-ai sperat. Această carte anunță sincronicități fericite, norocul îți surâde și te înconjoară din toate direcțiile. Amintește-ți că zânele pornesc lucrurile, dar tu trebuie să le menții în mișcare.

Mișcarea bruscă înainte ar putea aduce cu ea și nevoia de a face mai multe cercetări. Dacă ești îndemnat(ă) să cauți răspunsuri la întrebări fără răspuns, fă-o cu repeziciune și optimism. Înconjoară-te de oameni pozitivi care te pot încuraja și îți pot aplauda succesul.

O zână stă lângă o roată și creează minunate șuvițe de aur. Totuși în acest caz magia Roții creează valuri după valuri de păr auriu pentru zână – un simbol personal al prosperității ce va veni.

SEMNIFICAȚII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Noi uși se deschid. O pauză norocoasă. Forțele schimbării pozitive. Faci progrese. Optimism cu privire la planurile tale. Ce dai, primești înapoi. O mașină nouă sau o călătorie.