Mesajul Zilei de 2 februarie 2024 – SIRENA MĂRII ADÂNCI ŞI ÎNTUNECATE

SIRENA MĂRII ADÂNCI ȘI ÎNTUNECATE VORBEȘTE:
Există surse alternative de energie. Există soluții la orice dilemă a ta. Există un adevăr în spatele misterelor oricât de mari. Sunt atât de mult lucruri nedescoperite în lume, în marele dedesubt. Așa cum lumea are atât de multe ființe care umblă printre voi nedescoperite, și tu ai un potențial profund, ascuns. Eu sunt aici ca să îți arăt că sunt locuri în care trebuie să mergi și pe care ți-a fost teamă să le explorezi, că trebuie să mergi mai adânc, să te cufunzi în propriul tău sine și să explorezi alternativele lumii. Sunt multe moduri de a produce energie, de a crea iluminare. Simt atât de multe creaturi nedescoperite și frumuseți aici, pe, în, sub această planetă – hai să le cunoaștem! Credem că deținem cunoașterea, dar înțelegem atât de puțin. În adâncul întunecat sunt secretele de care am fugit. În propriul tău întuneric profund sunt secrete pentru tine – suporți să privești?

DESPRE SIRENA MĂRII ADÂNCI ȘI ÎNTUNECATE:
Acest însoțitor misterios și magic te va ajuta să mergi mai profund și să afli ce se ascunde sub poveștile și credințele pe care le deții. Ea îți va arăta Legile Universale care rulează și adevărul situațiilor care poate ți-au fost ascunse de acele detalii care uneori ne pot încețoșa înțelepciunea. Ea va indica și moduri noi și interesante de a produce energie, de a cultiva hrană, de a primi energie și nutriție și de a te reînnoi pe tine însuți / însăți. Ea te va duce în profunzime și îți va arăta nestematele întunecate ale sinelui, te va ajuta să iei anumite lucruri în serios și fără frică, și îți va arăta că monștrii de care te temeai pot fi făcuți inofensivi. Vei merge atât de adânc și vei găsi asemenea adevăruri încât vei fi total într-o altă lume – o lume mai adevărată decât cea pe care o credeai reală, datorită abilității ei de a împărtăși cu tine.

DIVINAȚIE:
Noi descoperiri despre capacitățile tale. Energia pe care o trimiți și o primești îți devine cunoscută, începi să vezi legătura dintre ceea ce simți, trimiți și creezi în viața ta. Totul ce era cândva înfricoșător devine clar, acum poți vedea frumusețea acestei responsabilități. Un adevăr radical. Ești responsabil(ă).
Ai putea fi interesat(ă) de surse de energie, descoperiri științifice, înțelepți vrăjitori ca Nicola Tesla, Einstein și teoriile lor te-ar putea atrage în această perioadă. Vei lua în considerare tehnologiile străvechi care au fost mult timp în stare latentă. Vei explora grila de energie a pământului și puterea care poate fi deținută și care poate curge prin apele adânci. Originile secretelor străvechi, deliberat ascunse, vor ieși la lumină. Putere și comunicare fără fir. Telepatie. Arheologie subacvatică – descoperirea de locuri străvechi, secrete ascunse în apele lumii – iar sub apele sufletului tău, sursa emoțiilor tale va deveni clară.