Mesajul Zilei de 2 iulie 2022 – ÎNTORSĂTURA DIN POVESTE

ÎNTORSĂTURA ÎN POVESTE VORBEŞTE: Putem să ne pregătim oricât vrem. Să exersăm din nou şi din nou. Să ne cunoaştem teritoriul şi să ştim ce este sigur şi ce nu în limitele acestuia. Dar nicio asigurare sau practică nu ar fi putut să te salveze de această întorsătură în povestea vieţii tale şi eşti confruntat(ă) cu o revelaţie unică, pe cât de neaşteptată, pe atât de provocatoare. Ce vei face? Trebuie să ştii că noi, gemenii straniului, te vom ajuta – vom trimite aliaţi, ajutoare, strategii şi idei care să te ajute să te descurci în acest teritoriu straniu, să îţi poţi folosi abilităţile şi talentele ca niciodată până acum. Eşti pe cale de a recrea lumea pe care o cunoşti – şi nu prin alegere conştientă. Dar la nivel de suflet, aceasta este întorsătura în povestea vieţii tale pe care o aşteptai! Eşti unic(ă), întocmai ca şi noi. Să nu te îndoieşti niciodată de asta!

DESPRE ÎNTORSĂTURA ÎN POVESTE: Multe lucruri sunt neaşteptate, ca şi aceşti gemeni – fetiţa elf şi dihorul ei. Acestea „nu ar trebui să fie”. Şi totuşi sunt. Putem încălca anumite „reguli” şi lăsa altele neatinse. Iar când apare această carte, tu vei fi făcut totul ca să te asiguri că şi tu şi cei pe care îi iubeşti sunteţi în siguranţă. Neaşteptatul este întotdeauna dur – dar poate fi o poartă spre un nou sine strălucitor când ajungi să îţi cunoşti imensa putere, curajul, tenacitatea şi abilitatea de a suferi fără să devii ataşat(ă) de suferinţă. În şamanism este numită criza iniţierii şi dacă nu întâmpini aceste evenimente ca un războinic, nu vei avea prea multă înţelepciune de împărtăşit. Fiecare ritual de trecere va fi repetat până când treci prin el şi renaşti. Curajul, acţiunea şi practica de a fi cea mai bună versiune a noastră în ciuda tuturor evenimentelor sunt darurile pe care le aduce schimbarea. Fără ea, suntem statici, stagnanţi şi adormiţi. Şi niciuna din aceste situaţii nu susţine potenţialul tău pentru o viaţă magnifică!

DIVINAŢIE: Schimbarea vârstelor, un divorţ, o căsătorie, o operaţie, un accident sau simplul fapt de a îmbătrâni, toate îţi schimbă „înfăţişarea”. Un copil de care nu ai ştiut, o persoană cu care eşti înrudit(ă) dar pe care nu ai văzut-o niciodată, viaţa dublă a unui prieten, adevărata poveste a naşterii tale… oricare ar fi sursa Necunoscutului pentru tine în acest moment, aceste fiinţe adorabile, fetiţa elf şi geamănul ei dihorul te vor ajuta să faci faţă schimbării poveştii vieţii tale. Ei sunt gata să te ajute în călătoria sufletului tău în acest moment. Indiferent care ar fi surpriza, vei fi călăuzit(ă) pentru a îi face faţă şi în final se va dovedi a fi fost o mare binecuvântare.