Mesajul Zilei de 2 iunie 2022 – CHAKRA PLEXULUI SOLAR

Această carte vine la tine pentru că îngerii doresc să te ajute în problemele legate de putere și control.
În primul rând ei vor să te asigure că EȘTI puternic(ă). Tu, care ai fost creat(ă) după chipul și asemănarea Creatorului, ai aceleași calități, inclusiv puterea. Nu contează dacă o simți sau dacă te temi de puterea ta interioară – adevărul este că EȘTI puternic(ă).
În al doilea rând, este sigur pentru tine să îți folosești puterea în moduri pline de iubire. Îngerii nu vor permite ca tu să abuzezi de ea iar oamenii care te iubesc cu adevărat vor respecta și vor aplauda cuvintele și acțiunile tale spirituale. Amintește-ți că puterea nu înseamnă agresivitate, ci înseamnă să fii perfect autentic(ă) cu tine și cu ceilalți.
Îngerii vor să îți mai amintească faptul că nimeni nu te controlează și nu te poate controla fără permisiunea ta. Ai întotdeauna opțiuni și alegeri iar îngerii te pot ajuta să decizi, dacă le ceri asta. Ei te vor ajuta și să te simți mai în controlul vieții tale și al darurilor tale spirituale.

PAȘI DE URMAT:

întinde-te pe spate într-un loc liniștit și concentrează-te pe plexul solar, care este centrul energetic din spatele ombilicului. Spune cu voce tare sau în gând

”Arhanghele Mihail, te chem acum. Te rog taie toate corzile de frică dintre plexul meu solar și oricine căruia eu i-am dat puterea mea”

Apoi inspiră și expiră profund pe când Arhanghelul Mihail te deconectează de toți cei care te temeai că te controlează. Apoi spune

”Arhanghele Mihail. te rog dă-mi curajul să îmi asum responsabilitatea deplină pentru fiecare aspect al vieții mele”