Mesajul Zilei de 4 iunie 2022 – PĂZITORUL MEDICINEI

MESAJ

Ascultă ceea ce iese la suprafaţă în interiorul tău şi ceea ce îţi este împărtăşit prin oamenii de încredere din viaţa ta. Fii atent(ă) la informaţii legate de vindecare.

DESPRE

Îngerii vindecării te pot ajuta  să te vindeci emoţional, spiritual şi fizic cu energia lor, dar te pot şi direcţiona către o informaţie care să te ajute să te întorci la plenitudine. Când apare această carte, ţi se dezvăluie informaţie care te poate ajuta să vindeci un aspect al situaţiei tale curente, fie el legat de sănătate, relaţii sau carieră, deci fii atent(ă) la asta. Păzitorul Medicinei are un caduceu (baghetă vindecătoare) care reprezintă capacitatea de a vindeca cu puterea voinţei şi dorinţei, şi un pocal care reprezintă întoarcerea la un stadiu de plenitudine – când cupa ta nu mai e doar plină ci se revarsă de bunătate. Culoarea verde smarald a cărţii reprezintă razele vindecătoare ale Arhanghelului Rafael şi îngerilor vindecării pe care îi coordonează.

MESAJ EXTINS

Eşti expus(ă) la informaţii şi revelaţii care vor avea un efect vindecător crucial asupra vieţii tale. Dacă lucrezi la ceva pe plan mental sau emoţional, să ştii că există energii spirituale care îţi susţin vindecarea. Dacă lucrezi la ceva provocator din punct de vedere fizic, fii deosebit de atent(ă) la informaţii care vin către tine şi pe care le simţi calde, inspiratoare şi revelatoare – vor fi importante pentru starea ta de bine. Îngerii tăi sunt aici pentru a-ţi aminti că starea ta naturală este una de plenitudine şi că eşti pe cale de a revela încă o dată această plenitudine.