Mesajul Zilei de 2 martie 2021 – UNITATE

Să înveţi modurile tradiţionale de a face lucrurile poate fi uneori foarte eficient. Totuşi, alteori este mai bine să scoatem capujl din cutie şi să luăm în considerare moduri noi şi creative de a ne atinge scopurile. Discutarea metodelor – vechi şi noi – cu cei în care ai încredere te poate ajuta să ştii ce filosofie e cazul să urmezi, în fiecare situaţie în parte. Dacă scopurile tale se îndeplinesc întâmpinând rezistenţă. poate fi din cauza metodelor pe care le foloseşti ca să le atingi, şi nu neapărat din cauza unui defect la planurile tale. Fii deschis(ă) la părerile oamenilor în care ai încredere, cu privire la strategia de adoptat.

Un grup de suport format din prieteni şi/sau un învăţător spiritual care face ceea ce spune te vor ajuta să rămâi pe poziţia în toată lucrarea ta. Este important să rămâi tot timpul pe calea integrităţii în toate aspectele vieţii. Legea Atracţiei îi răsplăteşte pe cei care îşi urmează visele rămânând în acelaşi timp oneşti şi autentici în interacţiunea cu ceilalţi. Asociază-te cu persoane sau organizaţii care au idei înalt spirituale.

În această carte, cele două zâne studente au găsit un mentor potrivit care să le înveţe pe amândouă noi moduri de gândire.
 
SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE:
Să faci lucrul potrivit pentru motivul potrivit.
Să rămâi fidel(ă) principiilor tale.
Să fii un învăţător spiritual pentru alţii şi/sau să consulţi unul pentru îndrumare.
Să îţi respecţii vârstnicii şi trecutul.
Puterea rugăciunii.