Mesajul zilei de 2 martie 2024 – FRAŢII TRANDAFIRULUI

Sacrul masculin. Onoare. Protecţie. Sprijin.
 Aceasta este o carte a sacrului masculin. Ca şi femininul, şi sacrul masculin există în fiecare dintre noi, şi suntem chemaţi să echilibrăm aceste energii. Soarele şi Luna. Solarul şi lunarul. Poate că asta înseamnă să naşti o lume nouă.
Masculinul sacru, matur, este ceea ce este necesar în lumea noastră. Este acea parte din noi care trăieşte în profundă onorare şi respect pentru feminin. Recunoaşte Zeiţa din întreaga Viaţă, inclusiv Pământul şi este hotărât să protejeze femininul, trăind în profund devotament faţă de acesta. Masculinul sacru ştie că forţarea şi abuzul de putere, rezistenţa şi cucerirea, nu sunt de ajutor. Masculinul sacru este puternic dar şi tandru, protector, dar nu defensiv.
Această carte ar putea fi un semn că eşti chemat(ă) să lucrezi asupra energiei masculine sacre din tine, care se maturizează şi se ridică. Ar putea însemna că eşti chemat(ă) să lucrezi asupra vindecării ancestrale a liniei paterne. Ar putea fi o indicaţie că eşti chemat(ă) să invoci sau să conştientizezi masculinul sacru în tot ce te înconjoară. Sau ar putea reprezenta masculinul sacru care apare în viaţa ta.
Masculinul sacru există în noi, toţi. Te înconjoară astfel încât să-ţi poţi face munca sacră – ca să fii parte din întoarcerea Zeiţei pe Pământ. Trandafirul este emblema sa şi o poartă cu mândrie pe inimă.
ÎNTREBAREA SUFLETULUI
Cum eşti chemat(ă) să lucrezi cu masculinul sacru?