Mesajul Zilei de 20 august 2023 – REVELAŢIE

Busola ta internă știe cheia către adevărata ta fericire”

Ganesha își concentrează atenția pe chakra celui de-al treilea ochi al tău. El conștientizează faptul că tu ești într-o etapă în care îți poți dezvolta și extinde conștiința. Intuiția este vocea spiritului și a sufletului. Poate fi auzită atunci când ești într-o stare de calm. Ai abilitatea de a te acorda cu o conexiune clară și puternică. Călăuzirea pe care o primești de la Divinitate este întotdeauna demnă de încredere.

Revelațiile intuitive pe care le primești îți vorbesc despre lucruri care îți afectează în mod direct viața, relațiile și procesele personale. Ai putea descoperi că intuiția ta se dezvoltă și devine din ce în ce mai clară cu cât o urmezi mai mult. Cu cât îți cureți mai mult energia celui de-al treilea ochi și practici folosirea intuiției, cu atât mai clar vei vedea totul, din toate punctele de vedere.

Culoarea chakrei celui de-al treilea ochi este albastru-indigo. Când chakra celui de-al treilea ochi este echilibrată, ești auto-realizat(ă). Vei descoperi că trăiești în armonie cu eul tău extins și cu oamenii cu care interacționezi în viața ta. Asta nu înseamnă că nu vei avea niciodată probleme, ci mai degrabă că le vei privi dintr-o altă perspectivă. Ai putea descoperi că ești charismatic(ă), empatic(ă) și profund intuitiv(ă). Ești inteligent(ă), cu o imaginație bogată și cu percepții corecte.