Mesajul Zilei de 20 decembrie 2021 – CURĂŢĂ-ŢI ENERGIA

SEMNIFICAȚIE GENERALĂ. Ești ghidat(ă) să îți cureți viața de orice energie dură, negativă sau provocatoare. Este timpul să faci loc energiei pozitive în viața ta și singurul mod în care poți face acest lucru este curățându-ți aura, corpul și energia. Înconjoară-te cu oameni pozitivi și situații care îți ridică moralul.

INTERPRETARE EXTINSĂ: Îngerii te încurajează să îi chemi să te ajute să îți cureți viața sau orice altceva ce stă între tine și pacea ta interioară. Curăță orice aglomerări din casă, de la birou, din mașină sau oriunde îți petreci timpul. Când cureți balastul din viața ta cureți și balastul psihic al energiei tale. Iar când îți cureți energia te deschizi către experiențe spirituale mai bune și mai bogate.

ARHANGHELUL METATRON. Metatron este unul dintre puținii îngeri care au venit pe pământ ca ființă omenească. Deci știe mai multe decât ceilalți îngeri despre cum este să fii provocat de ființe și situații. Numele lui înseamnă ”tronul de lângă Dumnezeu” și el are o legătură specială cu era actuală, fiindcă reprezintă noua energie și conexiunile care se deschid către alte lumi și către Ceruri. El este îngerul care ne ajută să ne conectăm la înțelepciunea lui Dumnezeu în viața noastră de zi cu zi.