Mesajul Zilei de 20 februarie 2021 – IUBIRE

Dumnezeu este iubire, iar Dumnezeu este pretutindeni. De aceea, grija divină înconjoară, susţine şi vindecă această situaţie. Răspunsul la întrebarea ta este foarte simplu: „iubire”. Şi asta pentru că într-adevăr asta este tot ce există. Dacă te focalizezi pe Dumnezeu şi grija Lui, vei găsi răspunsurile, soluţiile şi rezolvările pe care le cauţi.

Se pare că te-ai chinuit să faci totul singur(ă). Această carte vine să îţi reamintească să Îl chemi pe Dumnezeu în ajutor pentru TOT. Înţelepciunea infinită a cerurilor are răspunsuri şi soluţii miraculoase pentru tine. Nu te preocupa cu privire la CUM se va răspunde rugăciunii tale – în schimb ai încredere că voinţa lui Dumnezeu este ca tu şi cei dragi ţie să fiţi în pace.
Scopul vieţii tale implică să fii un model al iubirii divine. Dacă te gândeşti la Dumnezeu înainte de a face orice, devii o reflectare a acestei lumini strălucitoare iar acest lucru este cea mai bună cale ca tu să devii un învăţător spiritual: trăind ca un exemplu. Simte iubirea puternică a lui Dumnezeu în inima ta chiar acum şi fii conştient(ă) că acesta este răspunsul pe care îl cauţi.