Mesajul Zilei de 20 iulie 2022 – VISUL MAYA

Spirală – Conexiune cosmică

Spiralele compun geometria de bază a vieţii şi ne vorbesc la cel mai adânc nivel al cunoaşterii noastre.  Spiralele sunt curbate, dar se mişcă şi într-o manieră angulară.  Modelul din partea superioară de pe lateralele cărţii e pictat pe unul dintre zidurile ruinelor imperiului Maya ale oraşului Palenque din Chipas, Mexic.  Este simbolic pentru început, pentru germinare şi pentru sămânţa din care încolţeşte întreaga viaţă. Pe fundal se află Templul Inscripţiilor. Acest templu conţine mormântul  regelui maya Pascal cel Mare al cărui sarcofag a fost subiectul unor cercetări şi ipoteze de amploare.

Dacă aţi ales această carte, vi se cere să intraţi în templul visului şi să găsiţi călătoria interioară către începuturile propriei voastre spirale.  Deoarece spiralele sunt cea mai pură formă a energiei în mişcare, puteţi păşi  în călătoria visului spiralei până la un nivel al particularităţilor subatomice şi apoi să le priviţi cum îşi revelează vortexurile lor spiralate. Puteţi călători, de asemenea, către galaxii, observând dansul lor magnific pe măsură ce ele călătoresc rotindu-se prin spaţiu.

Acesta este un vis ce conectează microcosmosul şi macrocosmosul. Este visul care vă va ajuta să vă înţelegeţi locul în Univers… nu este unul mic sau nesemnificativ, ci o parte integrantă a  gloriosului întreg. Conectându-vă cu ajutorul Geometriei Sacre, a intenţiei şi a Spiritului, veţi descoperi că sunteţi mai capabil de a vă crea propriile vise în această realitate.

 ASPECT INVERSAT:

V-aţi îndepărtat de durere şi de probleme, dar în acelaşi timp v-aţi pierdut conexiunea cu fluxul vieţii universului. Eliberaţi durerea şi reconectaţi-vă. Simţiţi unitatea cu fiecare cuantă de energie şi cu fiecare stea strălucitoare.