Mesajul Zilei de 20 mai 2024 – COPACUL DE ODIHNĂ

ALIAT: Copacul de Odihnă este pentru tine un semn să te oprești din concentrare și planificare și să fii în pace în acest moment. Este reprezentativ pentru non-acțiune și relaxare. Răbdarea este cheia când ai acest Aliat.
Copacul de Odihnă îți cere să încetinești, să te relaxezi, să privești trandafirii înflorind și păsările hrănindu-se în luncă. Nu este timpul să forțezi mersul înainte, în niciun fel. Poate că nu iei destule pauze, deci ești invitat(ă) să stai liniștit(ă) și să îți contempli norocul, chiar dacă asta înseamnă să binecuvântezi haosul din viața ta. Acesta este un semn că trebuie să permiți la toate să se desprindă și să cadă, cu excepția liniștii acestui moment. Este ca și cum ai trăi în spațiul dintre două respirații.
Când apare Copacul de Odihnă, este un semn că ai făcut tot ceea ce trebuia făcut până acum și este timpul să lași ca povestea ta să se desfășoare în ritmul ei. Ai câștigat dreptul la odihnă și relaxare. Și dacă faci asta, vor veni idei uimitoare. Amintește-ți vechea zicală: ”Facem fără să facem și totul va fi făcut”.

PROVOCARE: Când Copacul de Odihnă apare ca Provocare, înseamnă că ești atât de frenetic(ă) încât singurul lucru la care te poți gândi este cât de stresat(ă) ești. Dacă alergi tot timpul și exagerezi în a face toate lucrurile nu mai ești o ”ființă” umană ci un ”făcător” uman. Acesta este un semn să fii atent(ă) pentru că riști să te îmbolnăvești fizic sau în cel mai bun caz să fii incapabil(ă) să te bucuri de viață.
Stai liniștit(ă). Este timpul să meditezi și să îți acorzi o pauză, altfel riști să faci greșeli pe care le vei regreta mai târziu. Nu te teme; toate lucrurile pe care încerci să le gestionezi vor fi tot acolo când vei fi pregătit(ă) să mergi din nou înainte. Doar că atunci vei avea un cap mai clar cu care să gândești.