Mesajul Zilei de 21 februarie 2022 – ŞAMANUL

MESAJ

Ai încredere în îngerii, ghizii şi strămoşii tăi. Dacă ţi-ai cedat puterea, revendic-o înapoi.

DESPRE

Pe plan interior, toţi şamanii tuturor timpurilor  ajută rasa umană să înţeleagă complexitatea vieţii şi nevoile Mamei Pământ. Mulţi lucrează ca lucrători în lumină şi războinici ai luminii. Cartea Şamanul aduce spre tine energia şamanilor.

Şamanii considerau că acolo unde este o afecţiune sau o boală, acest lucru se întâmpla din cauză că acea persoană îşi lăsase puterea undeva în urmă sau un program negativ se instalase în ea. Ei intrau în transă şi accesau lumea nevăzută pentru a rechema acea putere şi a înlătura „demonul”. Dacă primeşti această carte înseamnă că trebuie să depui o muncă de eliberare a energiilor joase  şi/sau să lucrezi cu lipsa ta de încredere în forţele spirituale care te călăuzesc. Şamanul te va ajuta în acest demers.

MESAJ EXTINS

Există aliaţi spirituali care lucrează în favoarea ta, iar miracolele lor se vor dezvălui mult mai uşor când ajungi într-o stare de încredere. Deci, recheamă-ţi puterea  şi nu mai permite forţelor externe să te abată de la miracolele pe care le meriţi. Predă toate preocupările tale aliaţilor spirituali. Atunci când faci acest lucru, permite-le să-ţi trimită călăuzire intuitivă şi mesaje care să îţi permită să corectezi această situaţie şi să ieşi la lumină. Cartea Şamanul îţi spune şi că ai potenţialul şamanic de a te mişca între tărâmuri şi a te conecta cu ghizii tăi într-un mod extrem de personal.