Mesajul Zilei de 21 ianuarie – CHAKRA COROANĂ

Ai extras această carte pentru că îngerii îți cer să urmezi ideile pe care le-ai primit recent, pentru că ele sunt răspunsurile pe care le căutai pentru situația ta prezentă. Tu deja știi adevărul și cel mai bun curs al acțiunii pe care să îl adopți. Ai încredere în această cunoaștere pentru a trece la acțiune. Când îți onorezi ideile, Universul răspunde trimițându-ți sprijin suplimentar pentru a face schimbări sănătoase în viața ta.

Această carte este și un mesaj cu îndemnul să îți cureți centrul energetic (chakra) coroană care are legătură cu abilitatea ta de a accesa înțelepciunea colectivă a Universului. Chakra coroană se poate bloca dacă îți disprețuiești gândurile interioare ca proiectarea dorințelor și cunoașterea obișnuită. Amintește-ți că toate ideile geniale au fost la început vise cu ochii deschiși care s-au transformat apoi în invenții minunate.

PAȘI DE URMAT

Arhanghelul Uriel (al cărui nume înseamnă ”Lumina Divină”) este îngerul înțelepciunii și cunoașterii divine. Stai în liniște și spune:

”Arhanghele Uriel, te chem acum să îmi cureți și echilibrezi chakra coroană. Îți cer asistență în amplificarea credinței și încrederii mele în ideile care îmi vin. Ajută-mă să îmi urmez în mod responsabil ideile de inspirație divină”