Mesajul Zilei de 21 iulie 2022 – ÎNVĂŢĂTOR SPIRITUAL

Ești un vindecător care își atinge audiența prin vorbe. Predai într-un fel care aduce binecuvântări de vindecare clienților, cititorilor și ascultătorilor. Faci asta chiar și cu familia și prietenii. De fapt, oamenii te caută pentru îndrumare, inclusiv străinii care îți spun cele mai ascunse secrete ale lor și cele mai presante probleme. Natura ta de a inspira încredere și lumina interioară strălucitoare semnalează celorlalți că ești un învățător spiritual înnăscut.

Această carte indică faptul că ai vrea să fii un învățător spiritual pentru că asta te bucură, fără preocupări egotice despre faimă sau avere. Ești un canal natural de ghidare divină pentru alții care îți pun întrebări despre viața lor. De asemenea ești un observator riguros al naturii umane în special în ceea ce este legat de calea spirituală. Ca rezultat, vei aduce o voce unică domeniului învățăturilor spirituale. Atâta timp cât rămâi focalizat(ă) pe servire și pe a fi tu însuți / însăți vei găsi o audiență largă și receptivă pentru lucrările tale.

Acordă-ți un moment și întreabă-ți îngerii păzitori: ”Care este următorul pas pe care trebuie să îl fac pe calea mea spre a deveni un învățător spiritual?” Observă gândurile, sentimentele și semnele care vin către tine ca răspunsuri și continuă să ceri îngerilor clarificări suplimentare.