Mesajul Zilei de 21 iunie 2024 – DRAGONUL VERDE

Te ajută să te acordezi la secretele naturii

DESPRE: Toate răspunsurile se află în natură şi fiecare lucru de care avem nevoie pe Pământ ne este asigurat în lumea naturală. Dragonii verzi de dimensiunea a 5-a ne ating centrii psihici şi ne ajută să ne acordăm la geometria sacră prin intermediul trunchiurilor copacilor, petalelor florilor, cochiliilor melcilor pretutindeni în regatul Maestrului Pan. Acestea sunt cheile şi codurile care ne acordează cu esenţa noastră divină. Când suntem deplin aliniaţi cu matriţa noastră din a 5-a dimensiune, suntem automat întregi şi vindecaţi.

CĂLĂUZIRE: Regatul naturii este un loc magic în care se află toate răspunsurile pentru noi. Dragonii verzi luminoşi ne ajută să citim aceste răspunsuri. Deci dacă poţi, stai liniştit(ă) în natură, cheamă un dragon verde şi cere călăuzire.

Răspunsul poate veni la tine pe cale conştientă sau inconştientă, deci acceptă că ceva important s-a activat în interiorul tău, fie că eşti conştient(ă) de asta sau nu. Ai putea simţi chemarea de a merge într-un loc anume. Dacă este aşa, urmează-ţi impulsul, pentru că dragonul tău verde te călăuzeşte. Ţine-ţi ochii şi urechile deschise pentru că răspunsurile pot veni prin intermediul unui copac, al unei păsări, insecte, animal sau orice altceva. Dragonul tău verde va aluneca pe lângă tine ghidându-te către răspunsul de care ai nevoie. Acest lucru cheamă o încredere profundă şi o înţelegere că planul divin este perfect.

Dacă ai extras această carte, înseamnă că ai beneficia de timpul petrecut în lumea verde. Dragonul tău verde va fi cu tine deci conştientizează asta şi lasă-l să te atingă cu înţelepciune şi cunoaştere. Aşteaptă-te la revelaţii şi vindecare.