Mesajul Zilei de 21 mai 2022 – PREOTEASA ALTARULUI

ALIAT: Scena este pregătită și lumea te așteaptă să îți iei locul în meditație sacră și rugăciune. Ca Aliat, Preoteasa Altarului aduce cu ea ritualul interacțiunii reverențioase cu lumea obișnuită. Ți se cere să vezi totul ca fiind sfânt, întreaga viață ca o meditație și orice acțiune ca pe o rugăciune de devotament. Când ești capabil(ă) să percepi lumea în acest mod, întrebarea ta te va duce singură spre cel mai bun răspuns.

Și dacă totul este sfânt, cum ar putea ceva să fie greșit? Întreabă-te cum îți poți schimba starea de conștiință pentru a vedea toate circumstanțele prin ochii Divinității și vei realiza cât de sfânt și perfect este totul.

PROVOCARE: Cumva te degradezi pe tine însuți / însăți sau minimizezi importanța impactului tău asupra lumii? Ai permis cuiva să te dezonoreze? Ai renunțat la a apăra lucrurile în care crezi, doar pentru a obține ceva ce doreai? Preoteasa Altarului te avertizează că dacă vei continua așa ai putea avea probleme, pentru că te vei alinia gândurilor de frecvență joasă ale celor cu care te însoțeșți.

Un alt mesaj pe care ți-l aduce este acesta: nu te vinde ieftin niciodată când vine vorba de intuiție. Ești întodeauna condus(ă) pe cele mai înalte culmi atunci când îți urmezi călăuzirea.
Ți se aduce o responsabilitate importantă atunci când Preoteasa Altarului îți apare ca provocare. Ți se cere să fii un luptător spiritual și să ai curaj. Fii pregătit(ă), respectă-te, și crezi în scopul tău, deoarece ai fost ales / aleasă să fii întruchiparea Sacrului în această lume. În concluzie, ești provocat(ă) să fii cea mai bună variantă pe care o poți fi aici, Poți să o faci, iar Spiritul contează pe tine.