Mesajul Zilei de 21 mai 2023 – ZÂNE

Ai tras această carte pentru că zânele vor să știi că sunt cu tine ca spirite călăuzitoare, ajutându-te să îți satisfaci nevoile materiale și să îți împlinești scopul vieții. Zânele te îndeamnă să petreci timp în aer liber și să le ajuți în misiunea lor de curățare a solului, apei și aerului. Ele protejează și călăuzesc și animalele. Dacă vrei o însărcinare divină de a avea grijă de animale sau de Mama Pământ, întreabă zânele!

Această carte mai indică și faptul că ești interesat(ă) să manifești bani sau alt sprijin de natură materială. Zânele magice sunt foarte dornice să te asiste în demersul tău, cu condiția să întorci favoarea făcând un bine mediului, precum reciclarea deșeurilor sau folosirea facilităților ecologice de curățenie.

PAȘI DE URMAT

Mergi în aer liber într-o zonă cu copaci și plante sălbatice, fără altoiuri și pesticide. Aceasta este locația preferată de zâne. Cu toată sinceritatea, spune zânelor (cu voce tare sau în gând)

”Aș vrea să vă văd și să vă simt prezența. Mă puteți ajuta, vă rog, să vă cunosc mai bine?”

Știi că ești conectat(ă) cu zânele atunci când observi idei sau impulsuri care implică îmbunătățirea mediului și ajutorarea animalelor. Adesea zânele se prezintă unei persoane noi cerându-i să înlăture gunoiul de pe o pășune sau un alt loc natural din apropiere. De îndată ce îndeplinești cererea zânelor, ele te ajută bucuros în schimb.