Mesajul Zilei de 21 martie 2022 – FIONA ŞI UNICORNUL

FIONA ȘI UNICORNUL VORBESC:
În acest moment, pentru tine cuvintele se amestecă. Probabil vei începe să vezi cu proprii tăi ochi o altă lume deschizându-se, suprapunându-se peste aceasta. Energia va lua formă în jurul oamenilor, obiectelor, plantelor și chiar clădirilor. Vei vedea culori și câmpuri energetice, globuri și entități – ești capabil(ă) să vezi ceea ce cândva nu puteai. Pentru o vreme asta te-ar putea face să te simți confuz(ă), să ai tulburări de somn și poate o senzație că nu mai ești în toate mințile. Dar nu e adevărat. Unicornul și cu mine suntem aici ca să te ajutăm și să te călăuzim în această perioadă – Unicornul va ajuta la purificarea energiei care se apropie de tine și te sfătuiește să bei multă apă acum când treci prin acest proces al deschiderii celui de-al treilea ochi. În această perioadă vei simți uneori că ești prizonier(ă) într-o lume unde primești prea multe viziuni cărora trebuie să le găsești sensul – dar asta va trece iar noi vom fi ajutoarele tale în această etapă. Întreabă-ne ce ai nevoie să știi și vom face tot posibilul să traducem imaginile pe care tu le vezi, energiile pe care le poți simți atât de clar acum, în cuvinte pe care să le poți înțelege. Nu este momentul să cedezi în fața fricii și să anulezi această experiență vizionară. Va duce la o mare vindecare și la abilitatea de a-i ajuta pe ceilalți.

DESPRE FIONA ȘI UNICORNUL:
Unicornii ne ajută să alegem între ceea ce este pur și ceea ce este poluat. Unicornii au un corn spiralat care conține numărul divin și proporțiile perfecte și care este conectat direct la cel de-al treilea ochi al lor. În acest moment multe mesaje sunt atrase spre cel de-al treilea ochi al tău astfel încât capacitatea ta de clarviziune crește și se deschide și acest lucru poate fi uneori supărător pentru tine. Este posibil să vezi fulgere de lumină în timpul nopții – ca și cum ai avea fulgere sub pleoapele închise. Vei putea vedea culori și energii în jurul ființelor, sau chiar să le vezi ghizii și însoțitorii eterici. Și zâna cu unicornul este magică – ea învață de la acesta secretul vorbirii cu cristalele.

DIVINAȚIE:
În această perioadă, când ți se deschide cel de-al treilea ochi, ar fi util să lucrezi cu un cristal și să lucrezi afară, cu zânele., în habitatul lor natural, pentru a experimenta viziunile pure și frumoase și a echilibra celelalte imagini, ciudate și uneori dure pe care le vei zări. Profită de timpul petrecut în natură, alături de zâne și unicorni, și astfel această deschidere nu va fi traumatică. E posibil să ți se pară straniu și dificil uneori, dar va deveni și natural, plăcut, iar filmele pe care le vei vedea cu ochiul spiritual vor deveni o experiență plăcută. Multe viziuni mărețe vor veni spre tine. Păstrează-te hidratat(ă) și ține o evidență a lucrurilor pe care le vezi. Poate că vei începe să faci picturi spirituale pentru a imortaliza aceste viziuni cu ajutorul culorilor și pânzei. Nu îți pierzi mințile. Ți-a fost dăruit darul Vederii Sacre.