Mesajul Zilei de 21 noiembrie 2021 – NICĂIERI NU E CA ACASĂ

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Autenticitate. Te întorci acasă la tine însuți / însăți. Ajungi într-un loc unde pur și simplu ”te potrivești”. Te simți bine în propria piele.

MESAJUL ORACOLULUI: Acasă este locul unde te simți bine și în siguranță, un loc în care poți să te odihnești și să creezi, un loc pe care îl cunoști și pe care îl poți numi al tău. Această carte spune că abilitatea de a avea încredere în tine însuți / însăți și să te simți acasă în propria ta piele începe să capete forță pe măsură ce îți afirmi demnitatea și integritatea, aspecte proprii ție pe care nimeni nu ți le poate lua. Tu știi cine ești. Ții capul sus – însă nu cu mândrie și nici cu umilință. În schimb ești un observator și vezi prin ochii sufletului tău. Acest lucru te pune într-o poziție de putere. Autenticitatea este casa ta. Ești în siguranță aici în casa spiritului tău și în Spirit.

MESAJ PE RELAȚII: Oamenii iubiți, prietenii și animalele de companie sunt la ele acasă în viața ta acum. Ești în sincron și plin(ă) de iubire și poți fi sigur(ă) că aceasta este reciprocă. Relațiile trezesc un simț al siguranței emoționale, al confortului și al celor mai bune aspecte ale familiarității. Fii acasă în această relație. Împreună contribuiți la iubirea lumii.

MESAJ PE PROSPERITATE: Când acționezi în mod autentic, ceri lumii să îți dea în schimb ceea ce este spre binele tău suprem. Alegerile tale în afaceri, investițiile pe care le faci și proiectele creatoare în care te adâncești sunt foarte ”la fix”. De ce? Pentru că atunci când ești pe deplin tu însuți / însăți, acceptând în mod radical totul în călătoria ta – atât succesele cât și eșecurile – vei vedea divinitatea în toate lucrurile. Abundența este un progres natural atunci când experimentezi această formă de autenticitate.

MESAJ DE PROTECȚIE: Sunt momente când ceea ce este cunoscut și familar nu este cea mai bună opțiune. Ființele umane sunt conduse de memorie și noi cu toții căutăm certitudinea, ceea ce știm, chiar dacă acele calități pe care le căutăm în alți oameni sunt exprimate în moduri nesănătoase. Evită să fii PREA dornic(ă) să găsești ”acasă”. Alege ceva care nu îți este familiar și ai încredere că vei găsi o nouă normalitate care îți susține spiritul. Amintește-ți: dacă faci ceea ce ai mai făcut, vei avea ceea ce ai mai avut. Fă contrariul a ceea ce ”pare corect” – chiar dacă este incomod – pentru că ceea ce este ”corect” este ceea ce este ”familiar”, astfel că vei atrage și vei fi atras(ă) către aceleași lucruri pe care NU le mai vrei. Și nu va fi diferit de data asta decât dacă tu faci ceva diferit.