Mesajul Zilei de 21 noiembrie 2022 – AI GĂSIT!

Acesta este un mesaj despre a găsi ceva de mare valoare, precum calea vieţii tale sau un obiect pierdut. Sf. Anton îţi cere să ai încredere că ai găsit (sau vei găsi curând) ceea ce cauţi. Felicitări – ţi-ai găsit calea!

Atât Arhanghelul Chamuel cât şi Sf.Anton te pot ajuta să găseşti obiectele pierdute. Cheamă-i (fie în tăcere, fie cu voce tare) şi roagă-i să te ajute. Apoi fii atent(ă) la călăuzirea ta interioară, precum senzaţii instinctive, viziuni sau gânduri. Urmăreşte-ţi înţelepciunea şi vei găsi obiectul. Ai încredere în miracolul ajutoarelor divine care vor recupera obiectul pentru tine. Ţine minte că în mintea lui Dumnezeu nimic nu este pierdut. Şi dacă din anumite motive, nu se recuperează imediat, ai încredere că se va întoarce la tine la momentul divin potrivit.

Sf. Anton din Padova, Italia, a fost supranumit „făcătorul de minuni” pentru vindecările sale miraculoase inclusiv învierea unui om. Orator elocvent, el a călătorit mult pentru a predica şi a ajuta săracii. Se spune chiar că a ţinut discursuri afară, în ploaie, şi totuşi publicul care îl asculta rămânea uscat. Mulţi oameni îl cheamă pe Sf.Anton în ajutor pentru recuperarea de obiecte pierdute şi pentru a regăsi harul lui Dumnezeu cu rezultate miraculoase.