Mesajul Zilei de 21 octombrie 2021 – RUGĂCIUNE DANSANTĂ

RUGĂCIUNE DANSANTĂ
Pasiune – Kundalini

Această carte foloseşte geometria Florii şi a Fructului Vieţii ca şi fundal pentru o expresie exuberantă a bucuriei şi a îmbrăţişării pasionale a vieţii. Dansatorul este adus în transă de focul vieţii, devenind însuşi dansul… devenind pasiune. Această carte încorporează energia Kundalini aflată în mişcare.

Alegerea acestei cărţi vă găseşte plini de pasiune faţă de o întâmplare importantă care este aproape de neconţinut. Acest foc arde atât de luminos încât poate fi văzut de ceilalţi pe faţa voastră. Manifestarea bucuriei şi râsul vor veni de la sine pe măsură ce deveniţi conştienţi de faptul că pasiunea este o forţă dinamică în viaţa voastră.

Această pasiune poate fi legată de dragoste, muncă sau artă. Se poate să simţiţi că această pasiune vă vine dinspre sau este direcţionată către o altă persoană. Fiţi însă conştienţi de faptul că frumuseţea dansului vostru vine într-adevăr din cei ce sunteţi voi cu adevărat şi din deciziile pe care le luaţi, hotărând să aveţi parte în viaţa voastră de bucurie şi de energie creatoare aflată în mişcare. Onoraţi-vă pasiunea şi simţiţi-o până la nivel celular. Este focul care hrăneşte dragostea. Este seva din care se naşte geniul.

Este Kundalini.

ASPECT INVERSAT: Simţiţi o lipsă a pasiunii în viaţa voastră şi vă complaceţi în situaţia prezentă. Este timpul să acţionaţi. Ieşiţi pe ringul de dans, distraţi-vă, aruncaţi capul pe spate, simţiţi pasiunea vieţii.