Mesajul Zilei de 21 octombrie 2022 – PĂZITORUL PROTECŢIEI

MESAJ

Renunţă la scuturile de ruşine, rezistenţă şi frică, pe care le pui între tine şi şansele de a te bucura şi distra. Fii conştient(ă) că nu e nevoie să ascunzi cine eşti sau ce daruri ai. Ai fost născut(ă) să străluceşti.

DESPRE

Păzitorul Protecţiei este versiunea feminină a Arhanghelului Mihail. Este un războinic angelic fioros, protector, însă iubitor, care poartă un scut indestructibil de putere şi protecţie şi vine în ajutorul tuturor celor care o cheamă. Ea te ajută să renunţi la toate scuturile bazate pe frică şi să intri într-un câmp de forţă iubitor şi protector, care nu doar te va menţine în siguranţă, ci va permite şi darurilor tale să strălucească. Deşi ea este aici pentru a te păzi de energiile joase, e complet relaxată, senină şi încrezătoare, fiindcă are încredere că iubirea va învinge întotdeauna.

MESAJ EXTINS

Poate că ai avut parte de sentimentul de ruşine şi jenă în trecut, dar acesta nu este şi prezentul tău. Îngerii se apropie de tine acum pentru a te ajuta să depăşeşti gândurile, emoţiile şi tiparele limitative care te pot face să te simţi nesigur(ă). Fii conştient(ă) că această protecţie angelică se învârte ca un vârtej în jurul tău în acest moment şi te va ajuta să mergi înainte neînfricat(ă). Cheamă-ţi în ajutor ghizii pentru a te ajuta să schimbi frecvenţa ca să te poţi simţi în siguranţă şi protejat(ă). Eşti mai puternic(ă) decât crezi, iar îngerii şi ghizii strămoşilor vin acum să-ţi reamintească acest lucru.