Mesajul Zilei de 21 septembrie 2022 – EŞTI PROTEJAT(Ă)

SEMNIFICAȚIE GENERALĂ: Arhanghelul Mihail revarsă acum lumina sa protectoare de culoare albastru-electric asupra întregii tale ființe și te încurajează să știi că ești în perfectă siguranță. Fie că îți faci sau nu griji că ai putea fi afectat(ă) la nivel fizic, spiritual sau emoțional, când apare această carte trebuie să știi că există o protecție divină care te protejează în tot acest timp. Mihail te poate ajuta să eliberezi orice sentimente sau situații care nu îți mai servesc. E timpul să faci pace în interior și în exterior.

INTERPRETARE EXTINSĂ: Împărat al îngerilor, Arhanghelul Mihail este aici pentru a te păstra în siguranță iar legiunea sa de îngeri te înconjoară în aceste momente. Dacă te temi de ceva, creezi un spațiu în care poți fi atacat(ă). Dacă ai încredere că ești în siguranță și protejat(ă) creezi un scut de lumină în jurul tău. Când acest scut este activat, doar experiențe de iubire pot trece prin el. Imaginează-te înconjurat(ă) de lumina lui Mihail și simte-te în siguranță în această lumină cerească.

ARHANGHELUL MIHAIL. Numele lui Mihail înseamnă ”cel care este asemenea lui Dumnezeu” și el este prințul luminii și guvernatorul tărâmului angelic. El are grijă ca toți ceilalți arhangheli să își îndeplinească îndatoririle spirituale. El este Îngerul care protejează lucrătorii de lumină – acele suflete care se simt chemate să ajute la vindecarea lumii. Este o ființă multidimensională și, la fel ca toți arhanghelii, poate fi în mai multe locuri deodată. El ne ajută să renunțăm la sentimentele negative din interiorul nostru astfel încât să ne putem alinia încă o dată cu adevărul nostru spiritual care este iubirea.