Mesajul Zilei de 21 septembrie 2023 – LAPTE ŞI MIERE

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Gustul prosperității, oportunități născute din autenticitate, abundență hrănitoare, încredere că necesitățile tale vor fi satisfăcute.

MESAJUL ORACOLULUI: Ai intrat într-o perioadă dulce a vieții tale în care te bucuri de ”țara de lapte și miere” pe care oricine și-o dorește. Este un interludiu care se simte mai degrabă ca tânjire decât ca ambiție, când toate simțurile ți se deschid către posibilitățile nelimitate ale Universului. Aceste perioade sunt prețioase și ele vin numai când ești în zona ta de autenticitateși ”porți lumea ca pe o îmbrăcăminte lejeră” fără să vrei, dar fiind capabil(ă) să fii hrănit(ă) în moduri tangibile dar și subtile. Abundența este o energie din care faci parte. Toate nevoile tale sunt satisfăcute. Îți este dăruită îmbogățirea sub orice formă.

MESAJ PE RELAȚII: Senzualitate, conexiune și iubire pasională în cuplu, momentel dulci de înțelegere și iubire între prieteni și în familie, toate sunt aici pentru tine acum, ca să te bucuri de ele. Chemarea inimii tale va primi răspuns. Lasă-ți gândurile și senzațiile să fie dulci și pline de recunoștință și vei fi hrănit(ă) cu mierea abundenței.

MESAJ PE PROSPERITATE: Există un singur TU autentic. Această versiune a sinelui tău este de fapt trimisul Spiritului în lume. Când ești aliniat(ă) cu adevărul că ești expresia unică a divinității, ego-ul se poate odihni și sufletul îți poate ilumina scopurile. Acum este momentul când îți cauți nordul. Când vei găsi această direcție, vei păși automat pe calea prosperității și lumea îți va aduce dovezi ale abundenței. Miracolele sunt o alegere și un mod de a vedea lumea. Cu fiecare alegere pe care TU o faci acum, ai potențialul de a îți îmbrățișa destinul și de a profita de o bună avere. Oportunitățile te vor conduce către cea mai bună viață pe care o poți avea acum. Fii deschis(ă) la ele. Vei putea simți gustul dulce a ceea ce dorești.

MESAJ DE PROTECȚIE: O neliniște fără nume te îndeamnă să recurgi la plăcere și confort ca mijloc de a scăpa de ceea ce se petrece. Funcționează pe moment – dar numai trecător – apoi senzația se întoarce, trebuie să reiei procesul și sfârșești prin a fi epuizat(ă). Ai putea să te simți chiar mai rău ca înainte și ai putea continua să te încrâncenezi… sau ai putea alege să te abandonezi în seama Spiritului. Acum este timpul să practici grija față de propria persoană. Dacă poți, fă asta înainte de a te angaja în comportamente pe care le vei regreta mai târziu. Simte iubire și compasiune pentru tine însuți / însăți. Încredințează-ți problemele Divinității pentru a fi vindecate. Este tot ce contează acum.