Mesajul Zilei de 23 aprilie 2023 – RĂZBOINIC PAŞNIC

SEMNIFICAȚIE GENERALĂ: Îngerii vor ca tu să știi că ești un suflet războinic și că inima ta este atât de pură și de plină de lumină încât dorești doar pace pentru tine și cei din jurul tău.n Totuși s-ar putea să găsești că pacea ta este amenințată uneori și să nu fii sigur(ă) cum ar trebui să reacționezi. Arhanghelul Ariel și îngerii vin să îți spună că este o adevărată putere aceea de a ține lucrurile împreună și a trimite tuturor celor din jur (mai ales celor care te provoacă) gânduri de pace și binecuvântări.

INTERPRETARE EXTINSĂ: Ai o voce și îngerii știu că nu te temi să o folosești. Fă-ți timp chiar acum să îți imaginezi cel mai pacifist și iubitor mod de a fi pe care îl poți păstra. Dacă simți că ai un motiv să te opui față de ceva sau cineva care te provoacă, îngerii au venit să te asigure că ai curajul și convingerea să faci acest lucru, dar asigură-te că vii dintr-un spațiu pozitiv și că nu cazi la nivelurile inferioare guvernate de frică, împotriva cărora lupți. Fă-ți timp să te întrebi pe tine însuți / însăți dacă preferi să te îndepărtezi și să fii fericit(ă) sau să ai dreptate și să demonstrezi ceva – va fi un beneficiu pentru persoana ta sau doar o satisfacere a ego-ului? Gândește pace și fii pace.

ARHANGHELUL ARIEL

Numele lui Ariel înseamnă ”leoaica lui Dumnezeu” și acesta este un înger cu adevărat spirit războinic care are o puternică legătură cu lumea animalelor. Ea este aici să ne ajute să fie pace în inima noastră cu privire la alți oameni și la regatul animalelor. Ea ne ajută să avem grijă de cei pe care îi iubim și să găsim puterea de a continua atunci când vremurile ne provoacă. Ea îți aduce astăzi curajul și echilibrul unui leu.