Mesajul Zilei de 23 decembrie 2021 – HOTĂRĂŞTE

Pe măsură ce avansezi în viață acumulezi mai multe responsabilități – iar una dintre cele mai mari este aceea de a decide ce vrei. Acum te afli într-un punct din care poți porni în mai multe direcții diferite în funcție de deciziile tale. Cu alte cuvinte tu ești cel / cea care trebuie să decidă ”care este următorul pas pentru mine?”

Nu este întotdeauna ușor să iei decizii. Din fericire ai parte de ajutor: poți cere Cerurilor să te ajute, la fel prietenilor în care ai încredere, membrilor familiei sau experților. Poți să și ”experimentezi propriul viitor”. Asta înseamnă să închizi ochii și să îți imaginezi diferite posibilități pentru tine și apoi să observi cum simți fiecare dintre aceste variante. Care dintre ele te face să te simți fericit(ă)? Care dintre ele te face să te simți iubit(ă) și în siguranță? Care dintre ele te face să simți că ai fi de mai mare ajutor ție și celorlalți? Alege întotdeauna calea prin care poți face cel mai mult bine lumii.

Dacă te simți vreodată blocat(ă) pentru că viața ta nu curge lin, atunci ai nevoie să iei niște decizii clare în legătură cu ceea ce vrei. Deciziile sunt magice prin aceea că pun lucrurile în mișcare din nou. Dacă nu-ți place direcția în care merge viața ta, îți poți examina deciziile să vezi dacă nu cumva este cazul să le schimbi. Cele mai bune decizii te vor face să te simți fericit(ă) și va face fericiți și oamenii din jurul tău.