Mesajul Zilei de 23 decembrie 2022 – PLĂCERE

Împlinire * Abundenţă * Satisfacţie * Mulţumire

Zeiţa Divină îţi zâmbeşte grăbindu-te să păşeşti în grădina ei luxuriantă şi frumoasă şi să bei din fântâna ei de vitalitate şi bucurie. Relaxează-te, distrează-te şi permite timpurilor bune să se desfăşoare. Viaţa este pentru a fi savurată, nu îndurată. Fie că e vorba de o zi distractivă la plajă sau de o experienţă sexuală pasională cu partenerul tău / partenera ta, Zeiţa Divină îţi aminteşte că nu este nimic sfânt, superior sau corect în a te opune trăirii plăcerii şi în a-ţi ascunde frumuseţea. Ea a intrat în viaţa ta pentru a remedia tristul fapt că în ultima vreme nu prea te-ai bucurat de multe lucruri şi ai pierdut contactul cu frumuseţea ta. Viaţa riscă să devină prea în alb şi negru şi nuanţe de gri şi îţi lipseşte culoarea.

Ea îţi reaminteşte cu blândeţe să nu-ţi amâni răsplata pentru când vei ajunge în Rai – în schimb te încurajează să experimentezi Raiul pe pământ. Bucură-ţi sufletul cu mâncare delicioasă, muzică bună, prieteni apropiaţi şi distracţie jucăuşă. Foloseşte scânteia ei ca să te inspire să înfrumuseţezi mediul tău înconjurător. Redecorează. Adaugă o pată de culoare pereţilor cafenii, adu în casă flori proaspete şi fă-te şi pe tine frumos / frumoasă. Poate încerci o nouă tunsoare / coafură, un parfum aspru sau senzual, cumperi haine noi… în general să te accepţi ca pe o fiinţă omenească frumoasă.

Aceasta este recolta, momentul abundenţei şi curgerii. Împărtăşeşte-ţi frumuseţea cu alţii, fii generos / generoasă şi nu te teme că te răsfeţi prea mult sau că te laşi dus(ă) de val. Obişnuieşte-te cu viaţa frumoasă şi consider-o dreptul tău din naştere în grădina Zeiţei Divine.

Întrebarea ei pentru tine „Cât de bine o poţi suporta?”