Mesajul Zilei de 23 februarie 2021 – VINDECĂ DEPENDENŢELE

Această carte vine să valideze ceea ce știi deja: e timpul să renunți la obiceiurile care îți creează dependențe deoarece interferează cu sănătatea și fericirea ta, precum și cu scopul vieții tale. Îngerii îți cer să fii foarte sincer(ă) și să recunoști că aceste dependențe îți irosesc timpul, îți fură energia și încrederea și blochează răspunsurile la rugăciunile tale. Din fericire îngerii te susțin la fiecare pas pentru vindecarea poftelor și altor tendințe care creează dependență.

Totul începe cu o decizie clară de a renunța la dependență / dependențe. Cântărește plusurile și minusurile comportamentului care creează dependență. De îndată ce ești pregătit(ă) emoțional să te eliberezi de el / ele, urmează etapele de mai jos

PAȘI DE URMAT

Mergi într-un loc liniștit unde să nu fii deranjat(ă). Apoi spune în gând sau cu voce tare:

”Arhanghele Rafael, te chem acum
Gândește-te la ceea ce vrei să eliberezi (pot fi tipare distructive, comportamente impulsive, relații toxice sau pofte nesănătoase). Imaginează-ți dependențele (sau un simbol al lor) stând în poala ta / pe picioarele tale. Ai putea să simți aceste dependențe sau să simți felul cum ele sunt atașate de zona stomacului tău cu corzi, rețele sau rădăcini nevăzute. Respiră adânc și spune:

”Arhanghele Rafael, acum sunt pregătit(ă) să eliberez aceste foste dependențe către tine și către Ceruri. Te rog taie toate rădăcinile, corzile, rețelele atașate acestor dependențe și ridică-le în lumină pentru transmutare și vindecare”