Mesajul Zilei de 23 iulie 2021 – REGINA LEBĂDĂ

ALIAT: Regina Lebădă alunecă în drumul tău și îți cere să te uiți la reflecția evenimentelor din viața ta. Ea îți dă posibilitatea să vezi frumusețea care ți-a transformat viața de la ignoranță la înțelepciune. Regina Lebădă îți dă de înțeles că este timpul să privești în interiorul tău și să cauți răspunsurile în propria ta intuiție.

Nu privi în afara ta după răspunsuri; adevărata putere se reflectă în apele liniștite din fața ta. Acum este momentul să meditezi și să ceri o viziune. Puterea percepției psihice îți este inerentă iar Regina Lebădă te va ajuta să te scufunzi în căutarea răspunsurilor pe care le cauți.

Această carte îți reamintește și să lași timpul să transforme ideile în realitate. Nimic nu se întâmplă peste noapte.

PROVOCARE: Când Regina Lebădă apare ca provocare, înseamnă că este timpul să renunți să te mai îndoiești de propria ta voce interioară.Nu lăsa mintea analitică să te împiedice să vezi miracolele pe care Spiritul le așează în fața ta.

Un alt mesaj pe care Regina Lebădă ți-l arată în oglinda vieții este frica ta de schimbare. De ce să te temi de ceea ce este inevitabil? Totul în viață se schimbă și se transformă de la un moment la altul. A te agăța de trecut doar distorsionează și tulbură ordinea firească a lucrurilor.

Dacă poți, în ciuda fricii tale, fii blând(ă) cu tine și permite schimbarea. Numai ceva frumos va rezulta din asta. Și cel mai important, acum se cere o schimbare de perspectivă