Mesajul Zilei de 23 iulie 2022 – ARMONIE

”Meriți să te simți bine în ceea ce privește existența ta”

Această carte este simbolică pentru convingerile tale personaleși ceea ce îți va aduce fericire în viață. Ganesha îți cere să îți reamintești să radiezi căldură și energie. Acordă-ți un timp pentru a reflecta asupra valorilor și atitudinilor tale personale. Ceea ce crezi te va duce la rezultatele pe care le dorești pentru a avea o viață împlinită și fericită?

Culoarea portocalie poate indica o perioadă de socializare, activități și noi aventuri. Portocaliul este culoarea chakrei sacrale și este asociat organelor sexuale și sistemului reproducător. Poate simboliza fericire și iubire. Ne stocăm sentimentele, emoțiile plăcerea, senzualitatea, intimitatea și conexiunea, în acest domeniu. Cât de vrednic(ă) te simți? Când simți că meriți lucruri bune, te tratezi pe tine însuți / însăți bine și observi că și ceilalți te tratează la fel. Când chakra sacrală este curată și energia este echilibrată ești prietenos / prietenoasă, plin(ă) de compasiune și empatic(ă), cu atenție la grijile celorlalți. Vei avea un foarte puternic simț al apartenenței.

Simte-te bine în legătură cu viața ta. Bucură-te de timpul petrecut cu prietenii și fă tot ceea ce este necesar pentru a fi aliniat(ă) cu ceea ce îți dorești de la relațiile din viața ta.