Mesajul Zilei de 23 iunie 2023 – DOI PISOI

DOI PISOI VORBESC:
Te vom ajuta să faci o alegere importantă. Deci ai dficultăți în a lua o decizie! Nu îți dai seama ce să alegi? În ce direcție să mergi? Ambele par la fel de bune sau la fel de nepotrivite? Hmmm. Am venit să îți arăt diferența dintre cele două opțiuni. Știi că poți alege un singur drum în acest moment și trebuie să știi că și cel pe care nu îl vei alege – cel pe care îl lași în urmă și acum îți spui că îl abandonezi – va fi în siguranță. Vei face această alegere fără agonia învinovățirii. O vei face. Universul te îndeamnă să faci alegerea corectă. Simte-o – acum poți alege între căi aparent indivizibile. Va exista o soluție la această situație imposibilă. Renunță la una din variante. Și mergi înainte cu celalaltă. Nu va exista niciodată o alegere greșită – singura acțiune incorectă în acest moment ar fi să încerci să le ai pe amândouă. Opțiunea pe care o lași în urmă nu se va simți abandonată și furioasă așa cum te temi tu – va fi în siguranță, nu va suferi și va găsi locul perfect sau compania perfectă de care are nevoie. Testul tău este să alegi UNA acum. Nu le poți păstra pe amândouă și trebuie să faci ceea ce este de făcut. Ai încredere. În acest caz alegerea depinde de tine – iar pierderea de care te temi este de fapt o libertate. Timpul va dovedi asta. Deocamdata renunță a unul dintre lucruri și dedică-te celuilalt, altfel nu va putea exista nicio evoluție.

DESPRE DOI PISOI:
Această ființă magică ține strâns doi pisoi. Amândoi îi oferă creștere în feminitatea, independența și satisfacția ei la diferite niveluri. Ambii sunt foarte mici, foarte tandri. Ea se simte ocrotitoare și protectoare pentru amândoi. ”Cum pot să renunț la unul?” se întreabă, sfâșiată. Dar nu poate altfel acum, i se cere să aleagă între cei doi, să îi despartă unul de celălalt și este șocată că este nevoită să facă această alegere. Când această ființă vine la tine, acordează-te cu ea. Întreabă-ți corpul ce vrea să facă. Ia o hotărâre. Din acest moment nu mai poți încerca să mergi în două direcții simultan. Iar ceea te temi – că vei cauza durere – nu se va întâmpla atunci când vei alege, indiferent de ceea ce se va spune. Pisoii sunt despre independența ta, despre capacitatea de a ținti sus și de a depăși multe situații înșelătoare și despre dorința senzuală. Alege unul. Alege acum.

DIVINAȚIE:
Este o alegere atât de provocatoare de făcut acum. Ar putea fi între două locuri de muncă, două locuri în care să trăiești, doi oameni cu care ai vrea să ai o relație, doi prieteni care vor să beneficieze de timpul tău, sau, exact ca în imaginea de pe această carte, două animale frumoase pe care vrei să le adopți și să le protejezi. Este necesar să te acordezi și să faci ceva, chiar acum, pentru că nu mai poți continua ca până acum. O variantă trebuie lăsată în urmă pentru că locul său nu e lângă tine. Universul îți va trimite multe mesaje pentru a te ajuta să te hotărăști, dar tu trebuie să acționezi, să alegi, să spui care este alegerea ta. Pasivitatea în acest moment va duce la durere pentru toți, iar de asta tu vei fi responsabil(ă). Deci, alege. Acționează. Fii clar(ă), rămâi deschis(ă) și calm(ă) și alegerea va sosi. Dar cartea insistă că această alegere TREBUIE făcută – nu există cale de compromis.