Mesajul Zilei de 23 mai 2022 – DRAGONUL ALB PUR DE PE ORION

Îţi transformă cunoştinţele ascensionate în înţelepciune pură

DESPRE: Orion este planeta înţelepciunii – abilitatea de a lua cunoaşterea pe care o dobândim cu emisfera stângă a creierului şi a o folosi în binele suprem al tuturor. Fiinţe din multe sisteme astrale îşi îndreaptă înţelegerea spre Orion pentru a întreba cum îşi pot folosi înţelepciunea.

Toate fiinţele de pe Orion, inclusiv dragonii albi puri 7-dimensionali, poartă în sufletul lor o lumină specială. Culoarea albă indică puritate, claritate şi iluminare avansată. Arhanghelul Gabriel, unicornii şi Marea Frăţie Albă au acest incredibil nivel de puritate.  Lumina Sursei este alb diamant.

Cum albul conţine vibraţia adevărului, când apar dragonii albi puri de pe Orion, ei ne iluminează propria onoare şi strălucire. Ei ne pregătesc pentru a avansa pe calea ascensionării noastre.

CĂLĂUZIRE: Un dragon alb pur de pe Orion a venit astăzi la tine să te sfătuiască să examinezi ceea ce ştii cu ochi iluminaţi. Procesează orice informaţie la care lucrezi, cu emisfera dreaptă a creierului, pentru a descoperi cum să o foloseşti în binele tău suprem. Dragonii de înaltă frecvenţă de pe Orion vor fi cu tine pentru a te călăuzi pe parcursul procesului. Ei îţi vor permite să avansezi pe calea spirituală şi să-ţi extinzi aripile de lumină.

Când ai culoarea albă în aura ta, oamenii au încredere în tine şi te respectă. Această carte te cheamă să îţi spui adevărul, să acţionezi cu onestitate şi să fii complet onorabil(ă) în toate demersurile tale.