Mesajul Zilei de 23 martie 2021 – SIRENA DIN ELEŞTEUL CU PEŞTI KOI

SIRENA DIN ELEȘTEUL CU PEȘTI KOI VORBEȘTE: Ai împrumutat jaloanele altora, nuanțele și tonurile lor, vocile și modurile lor de acțiune, fără măcar să-ți dai seama. Ai fost ca apa, dar în loc să-ți aduni propria forță interioară sau să găsești un mod de a evada prin cea mai îngustă fisură pentru a fi tu însuți / însăți, ai rămas într-un iaz mai superficial decât cel care îți era menit. Sunt aici ca să îți spun că ești special(ă) dar ai crescut prea mult pentru acest adăpost sigur. E timpul să înoți liber(ă), să treci cumva prin timpurile pline de provocări care se aștern înaintea ta, pentru a ajunge într-un loc unde poți crește și înflori și unde poți deveni mai mult decât ai visat să fii. Pentru prea mult timp ai ascultat sfaturile care te asigurau că rămânând aici vei fi în siguranță. Ai fost în siguranță. Dar acum este timpul să mergi înainte. Va merita disconfortul inițial, pentru că un mare și necunoscut adevăr despre potențialul tău se va dezvălui, ca rezultat.

DESPRE SIRENA DIN ELEȘTEUL CU PEȘTI KOI: Această sirenă a călătorit printr-un spațiu ”dintre”… un spațiu intermediar unde s-a putut simți sigură pentru o vreme. Dar în timp ce se simțea în siguranță și se legăna în confortul apelor calde, unde avea mâncare din belșug, fără nicun efort, a uitat ce căuta și a început să se piardă pe sine. E timpul să înlăture camuflajul care o ținea ascunsă atunci când se simțea vânată. Acum se complace și emoțiile ei sunt stagnante. E timpul să mergi înainte, în special dacă e vorba să ieși dintr-o relație sau situație emoțională care poate că te face să te simți în siguranță, dar care nu este chemarea sufletului tău. Sirena tocmai a înțeles faptul că momentul de a merge înainte depinde de ea și o întristează gândul disconfortului – dar curând se va pune în mișcare și tristețea ei se va transforma în acel sentiment de a fi pe deplin vie, pe deplin aici, asumându-și riscuri care o vor duce încă o dată, pe calea dezvoltării. De îndată ce va face asta, se va transforma într-o fecioară Dragon – deoarece koi reprezintă îndemnul de a căuta și scoate la lumină dragonul din sine (conform credinței japonezilor că în peștii koi zac dragoni nenăscuți). Peștii koi sunt creaturi foarte curajoase – au destulă putere spre a înota contra curentului, chiar dacă întâlnesc cascade în drum. De îndată ce fac acest lucru trec testul cel mare, așa cum face și sirena, apoi se transformă în dragoni. Sunt stoici, curajoși, și sunt legați de curajul neînfricat al vechilor samurai și al vechiului cod de luptă bushido. De îndată ce scapă din acest eleșteu micuț, ea va obține o mare glorie și un mare succes, rămânând mereu onorabilă. Ea își va aminti întotdeauna de unde a venit.

DIVINAȚIE: Din cauza unei perioade de camuflaj, stază și adormire, ai uitat cine ești. Acum ai depășit faza care la un moment dat a fost un adăpost sigur. Este timpul să mergi mai departe pentru că stagnezi în circumstanțele actuale. Trebuie să intre apă proaspătă pentru că altfel nu mai ai loc să crești. E timpul să te eliberezi și să accepți următoarea provocare. Și atunci energia care simți acum că îți lipsește, va curge spre tine. Ai mult curaj și ești mult mai mult decât pari să fii acum. Trebuie să faci o mare călătorie împotriva curentului pentru a descoperi locul unde vei prospera și vei înflori și vei crește în condiția de Dragon – vei fi mai prosper(ă), mai plin(ă) de succes, și cel mai important, un mentor valoros atunci când vei aborda acest urcuș. Începe acum.