Mesajul Zilei de 23 martie 2023 – REPARARE

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Iertare, reparare, vindecare după certuri

MESAJUL ORACOLULUI: De fiecare dată când suntem răniți și permitem rănilor să treacă prin noi fără să le înțelegem și să le integrăm, acumulăm o povară nedorită. Acest lucru ne ține legați tocmai de lucrurile pe care vrem să le vindecăm: durerile, amintirile, ecourile resentimentelor și certurile pe care ni le tot repetăm, din nou și din nou. Acum este momentul să reparăm rupturile, să vindecăm rănile și să scăpăm de vechile răni pentru a ne recupera puterea. Acum este timpul să ierți, să eliberezi, să faci pace și să repari lucrurile cu alții. Eliberează-te.

MESAJ PE RELAȚII: Ai ajuns într-un loc unde iertarea este necesară dacă vrei să mergi înainte. Separat sau împreună, tu și cealaltă persoană experimentați încă efectele unei răni care are impact asupra absolut orice faci – chiar dacă nu ești conștient(ă). Energia trebuie să se curețe. Ce trebuie să faci ca să întinzi o punte peste acest gol? A-ți închide inima nu este soluția. Ai puterea de a vindeca această rană. Întreabă-te: Ce ar face Iubirea? Din iertare și reparare onestă numai bine poate să rezulte.

MESAJ PE PROSPERITATE: Oricine face greșeli, mai ales atunci când vrei ceva foarte mult. Dar s-ar putea să constați că în goana după lucruri frumoase și strălucitoare piezi din vedere prosperitatea durabilă și pe termen lung. Uneori faci alegeri care arată bine la început dar în ultimă instanță duc la eșec sau pierdere. E timpul să te ierți pe tine și să îi ierți și pe ceilalți. Nu învinui pe alții. Drumul către adevărata abundență poate fi accidentat. Repară lucrurile față de oamenii pe care i-ai rănit de-a lungul drumului – inclusiv față de tine. Iartă-i pe cei care poate au profitat de tine. Eliberează experiența și învață din ea. Acum ești mult mai aproape de atingerea acelui gen de prosperitate care ți se potrivește. Nimic nu este pierdut sau irosit când vezi lucrurile din această perspectivă.

MESAJ DE PROTECȚIE: Inima rănită este un vindecător straniu al sufletelor. Durerea ne smulge măștile și ne face să nu ne mai agățăm atât de strâns de iluzia separării dintre ”eu” și ”restul lumii”. Pierderea ne face să ne vedem ca parte dintr-un peisaj mai larg care se deschide spre simpatie, empatie și dependența de alții în momentele în care nu mai putem să rămânem grupați în noi înșine. Și ne face să devenim din nou una cu întregul. Durerea și suferința fac parte din viață și nimeni nu este imun la ele. Poți vedea această pierdere, această durere, această disonanță, ca pe o cale de întoarcere la Sursă? Lasă durerea să-ți deschidă larg inima. Nu vei fi niciodată lăsat(ă) în urmă. Ești iubit(ă) – acum mai mult ca niciodată – de Spirit, care nu vrea să te lase să te simți singur(ă). Într-o zi vei privi înapoi și vei înțelege acest adevăr.