Mesajul Zilei de 23 octombrie 2021 – PROTEJAT(Ă)

Îngerii te asigură că este sigur pentru tine să faci o schimbare în carieră și că te vor susține în acest proces – cu condiția să îți asculți și urmezi ghidarea interioară. Această carte indică faptul că acum e momentul pentru tine să faci această schimbare. Păstrează intenția ca această schimbare să te ajute să aduci mai multe binecuvântări în lume, deoarece o atitudine de servire lipsită de egoism va atenua nesiguranțele egoului. Cu cât mai mult te concentrezi pe a fi în serviciul celorlalți, cu atât mai puțin egoul va încerca să îți amâne fericirea.

Tu, ca oricine altcineva, ai un scop al vieții unic și care are mare nevoie de tine și te așteaptă cu brațele deschise. Când te angajezi deplin să ajuți pe alții în acest scop, ușile oportunităților și susținerii se deschid larg. Tranziția din cariera ta va pluti pe aripile îngerilor atâta timp cât ești focalizat(ă) pe servirea unui bine mai înalt.

Continuă să chemi îngerii pentru susținere și protecție în manifestarea ta. Dacă descoperi că ești nesigur(ă) sau agitat(ă), concentrează-ți întreaga atenție pe a servi. Când intenționezi să serveșți un scop, acel scop va începe să te servească pe tine