Mesajul Zilei de 23 octombrie 2022 – CLEMENŢA DUMNEZEIASCĂ

Arhanghelul Metatron ne oferă în mod direct și nemijlocit accesul la Cerul Dumnezeiesc și ne ajută să trezim și să dinamizăm în universul nostru lăuntric virtuțile dumnezeiești.

Arhanghelul Metatron este cel prin care se manifestă într-un anume fel aspectul dumnezeiesc al clemenței și al dreptății. Arhanghelul Metatron este totodată conducătorul așa-Ziselor oștiri celeste așadar prin sfera sa de forță se manifestă din plin principiul puterii regale, precum și cel al puterii sacerdotale și pontificale ceea ce îi conferă totodată funcția de mediator divin. În unele scrieri arhanghelul Metatron apare ca fiind un important avocat ceresc.

SFATURI POSIBILE

* Ai parte de multă înțelegere și clemență în situația cu care te confrunți – ceea ce reprezintă un îndemn ca și tu la rândul tău să manifești față de ceilalți din jur virtuțile divine. Ești înzestrat(ă) pentru aceasta și acum în mod deosebit ai susținerea lui Metatron. Deschide-ți inima față de Metatron, bucură-te de acest dar și mulțumește-i!

* Manifestă clemență și înțelegere față de ceilalți și față de situația dată. Ești înzestrat(ă) cu aceste atribute divine și le poți manifesta cu ușurință. Poți ajuta multe ființe cu această atitudine de înțelegere protectoare. Ai susținerea lui Metatron!