Mesajul Zilei de 23 septembrie 2022 – PRINŢUL TOAMNEI

Uneori nu este nevoie să te grăbești să acționezi. ”Unora dintre oameni le place să aibă mai întâi un plan” spune Prințul Toamnei (da, asta fost o ironie la adresa Prinţului Iernii!). Și acest Prinț chiar are un plan! A planificat totul de la A la Z cu multe opțiuni de rezervă în caz de nevoie.

Curajos, galant, demn de încredere și bun, acest Prinț este protectorul tău și chiar are grijă de tine, din toate punctele de vedere. Este ca o zână gardian, care are în plus și beneficiul de a fi capabilă să stabilească un plan solid de afaceri pentru tine! Însă nu se mișcă foarte repede. Îi ia timp să rezolve lucrurile. S-ar putea să trebuiască să aștepți puțin.

Prințul Toamnei plutește încet și delicat pe o frunză. Nu se grăbeşte să acţioneze, dar lumina de la capătul toiagului denotă strălucirea intelectuală la lucru, în mintea lui.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Acţiune prudentă, dar înţeleaptă. Un muncitor asiduu. Un iubitor al naturii, adesea vegetarian sau vegan. Atenție meticuloasă la detalii. A pune pe ceilalți pe primul plan. Un mesaj de la zâne.