Mesajul Zilei de 24 aprilie 2021 – AMPHITRITE

AMPHITRITE VORBEȘTE
Simte-mă, vino și fii în largul tău cu mine. Înfruntă valurile vieții, lasă mareele să te călăuzească pentru o vreme. Lasă apele să fie blânde, calme și totuși jucăușe și suficient de sălbatice ca să îți dea o senzație de vitalitate, de bucurie. Lasă-mi apele sărate să te spele și să te curețe și hai să călărim împreună delfinii și ființele oceanelor. Ca și valul care este în spatele meu, aruncă-te pe mal din nou și din nou și remodelează viața pe care o duci. Lasă să se întâmple asta astăzi cu bucurie, râs, drăgălășenie și înnoire. Este timpul renașterii, încântării, distracției și companiei. Bucură-te de această fericire. Totul este frumos astăzi.

DESPRE AMPHITRITE
Amphitrite este zeița mării, partenera lui Poseidon și cea care și-a ținut identittea secretă și închisă pentru a evita să îi fie luată puterea. Acum apare ca Regina Mării, ca să aibă grijă de mare și de tine, să vă vindecați încă o dată. Ea îți aduce binecuvântările delfinilor – astăzi vei folosi inteligența ta sporită și natura ta jucăușă pentru a învăța noi căi de a aduce bucurie în viața ta. Vei lucra cu sunetele în moduri noi care încântă simțurile și vei auzi muzică frumoasă. Cântecul oceanului te cheamă pentru că te iubește și îți așteaptă întoarcerea. Delfinii vor să afli mai multe despre ei, să călărești pe spatele lor, să înoți cu ei, să înveți căile lor ca să înțelegi cum modelăm noi această minunată planetă. Această frumoasă ființă schimbătoare de formă este delfin, este zeiță, ești tu atunci când ești eul tău de ape sărate. Mergi în apă… adânc, tot mai adânc,,, și lasă delfinii să te ia într-o veselă călătorie prin valuri. Fii una cu creaturile mării. Învață sunetele lor și vorbește cu ele. Te vei întoarce la țărm și nu există fericire care să se poată compara cu această transformare care te așteaptă. Când ești pe tărâmul Amphitritei, când ești împreună cu delfinii sălbatici, este imposibil să simți altceva decât fericire pură.

DIVINAȚIE:
Astăzi trebuie să iei o pauză pentru ca sufletul tău să fie spălat cu bucurie, râs și joc.Energia delfinilor va fi peste tot în jurul tău, așa că dacă nu poți merge la ocean oferă-ți plăcerea ocazionată de prietenie, râs, apă scânteietoare, un duș răcoritor, și meditează la energia delfinilor. Mănâncă la fel ca ei – include alge marine în alimentația ta. Imediat ce ai primit această carte ți se dă un mesaj foarte clar să îți schimbi obiceiurile alimentare. Asigură-te că incluzi mai mulți acizi grași esențiali Omega 3 și Omega 6 în alimentația ta.Sănătatea creierului tău necesită atenție astfel că mănâncă acele alimente care conțin acizi grași esențiali și fii atent(ă) cât de sclipitor / sclipitoare, hotărât(ă) și pozitiv(ă) vei începe să te simți. Iubește și joacă-te astăzi ca delfinii – te vei simți foarte tânăr(ă) și vei simți că și tu contribui la bunăstarea și viitorul planetei și oceanelor sale! Acesta este momentul potrivit să desfășori activități acvatice fără impact negativ asupra mediului, precum surfing, snorkeling, scuba diving și să susții activitățile de protecția mediului oceanic și conștientizarea publică asupra acestora în mod activ și devotat. Ești și tu o ființă a valurilor și a mareelor. Ești bucurie pură în formă umană.