Mesajul Zilei de 24 august 2021 – UNITATE

Lucrul în grup te îmbogăţeşte acum. Ai extras această carte deoarece este timpul să îţi extinzi cercul de prieteni sau să te alături unui grup. De exemplu ai putea să te înscrii la o şcoală sau la o organizaţie spirituală. Acesta este şi un moment optim să îţi faci noi prieteni care să te susţină, care să aibă integritate şi o conduită puternic morală.

De asemenea, este momentul să te întrebi şi să revizuieşti orice reguli, restricţii sau credinţe limitative care au apărut în jurul situaţiei tale curente (generate de tine sau de alţii) pentru a te asigura că acestea sunt corecte pentru toţi cei implicaţi. Acest lucru poate ridica orice blocaje anterioare în manifestarea scopurilor tale.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Experţi sau mentori. Căutarea semnificaţiei în viaţă. A avea încredere într-un grup de oameni. Şcoli şi instituţii spirituale.

Sandalfon este arhanghelul care duce rugăciunile de pe Pământ, în Ceruri. Cheamă-l în ajutor pentru a-ţi mări credinţa şi devotamentul pentru visele şi scopurile tale.